subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Uz povrede u timu, trener će danas izvesti kombinovani sastav!

Danas će jedan tim imati pet povređenih igarča koji su nedostupni treneru, a uz to on je rešio da izvede kombinovani sastav na teren. Meč možete preuzeti okvirno do 20:45, a predložena kvota je 1,75!

Radi se o susretu između QPR-a i Oxford Uniteda, u okviru EFL kupa, meč počinjeo od 20:45.

Ekipa QPR igra u Championshipu i odlično su otvorili novu sezonu, remi sa Milvolom na domaćem terenu 1:1, a potom dve gostujuće pobede protiv Hala 0:3 i protiv Midlzbroa 2:3. U kupu su prošli Leyton Orient posle boljeg izvođenja penala u gostima.

Što se tiče ekipe Oxforda oni se takmiče u Ligi 1, a u prva četiri kola imaju remi i poraz na strani i dve pobede na domećem terenu. Za danas u timu neće biti povređenih James Henry, Billy Bodin, Ryan Williams, Sam Long i Jamie Hanson, dok će takođe u odnosu na ligu biti promena u timu i šansu će dobiti igrači koji su do sada manje igrali, što je izjavio i trener ovog tima: ,,We’ll make a lot of changes, but we’ve always done that ,that’s not just because it’s QPR. (Napravićemo puno izmena, ali to i inače uvek radimo kada je kup u pitanju, to nije samo zato što igramo protiv QPR-a).

Po izjavama trenera QPR-a i on će donekle menjati tim, ali svakako da u jačem rangu ima i veći i bolju rotaciju igrača, dok gosti u kombinovanom sastavu po nama danas nemaju šta da traže pa vam predlažemo da pokušate sa pobedom domaćina po kvoti 1,75.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje