petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Vaterpolo, Liga Šampiona: najava i predlozi za klađenje (sreda, 1. decembar)

Danas nas očekuju utakmice u grupi B vaterpolo Lige šampiona. Članak sadrži najavu i predlog za klađenje za 2 utakmice + bonus meč. Vest otvarati do 19h, kada počinje prva utakmica.


19:00 Steaua Bukurešt – Jug Dubrovnik

Jug Dubrovnik je u ovoj utakmici veliki favorit i samo je pitanje sa koliko golova će slaviti. Jug u svojim redovima ima puno igrača koji su okosnica reprezentacije Hrvatske, ali i njene budućnosti. Pored njih u timu su i tri sjajna Grka. Na 8 od 9 poslednjih gostovanja Juga u svim takmičenjima je viđeno 24 ili više golova. Steaua se ovde neće mnogo pitati, a brza velika prednost Juga bi mogla da dovede do laganijeg finiša, u kome bi i domaćin bar sa dosta golova, mogao da obraduje svoje navijače.

Predlog: +22.5 @1.85 / sportska kladionica MaxBet 8:10


20:15 Crvena Zvezda – Hanover

Dva tima koja se bore za 5. mesto i koja priželjkuju lošije partije nekog od prva četiri tima u grupi sa nadom da mogu ući u društvo 8 najboljih timova u Evropi. Uloga blagog favorita sa kvotom @1.80 je dodeljena prevashodno zbog domaćeg terena Crvenoj Zvezdi. Zvezda kada se susreće sa jačim rivalima (ne računajući utakmice sa Valisom i Solarisom ne ide preko 22 gola). Utakmica je jako važna za oba rivala, te treba očekivati da ostane u blagom minusu.

Predlog: -21.5 @1.85 15:12


Kao dodatan bonus meč ko želi može pokušati i pobedu Pro Reka sa 8 ili više golova razlike @1.85 14:9 nad ekipom Špandau. Ova utakmica počinje u terminu od 20:30.  Pro Reko na 6 poslednjih utakmica ima gol razliku +64 čime slavi sa gotovo 11 golova razlike. Špandau igra dugi niz godina u Evropi, ali je poznat kao mnogo neugodni tim pred svojim navijačima, nego na strani.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje