subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras će biti znatno oslabljeni!

Jedna ekipa će večeras biti bez velikog broja fudbalera, među kojima je i prvi golman ekipe, a njihov rival je gotovo u punom sastavu spreman za predstojeću utakmicu. Predložena kvota je 1.90, a članak možete da otvarate do ponoći.


U pitanju je 7. kolo argentinskog prvenstva „Copa de la Liga Profesional„, a u noći između ponedeljka i utorka, tačno od 2:15 ujutru po našem vremenu, snage će odmeriti Huracan i Gimnasia La Plata. Nakon 6 odigranih kola, Huracan ima 1 pobedu, 4 remija i 1 poraz, sve to uz gol razliku 6:6, dok zauzima 9. mesto na tabeli. Gosti se nalaze na 7. mestu, imaju 2 pobede, 3 remija i 1 poraz uz gol razliku 9:5 i 9 osvojenih bodova.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Gosti bi večeras mogli da budu u prednosti, jer će biti gotovo kompletni, što nije slučaj za domaći tim. Za Huracan neće igrati Santiago Hezze (6n/0g/2a, centralni vezni), Agustín Curruhinca (1n/0g/0a, levo krilo), Nicolás Cordero (1n/0g/0, centarfor), Andrés Chávez (2n/2g/0a, centarfor), Facundo Cambeses (2n/0g/0a, prvi golman ekipe), Diego Mendoza (4n/0g/0a, centarfor), Iván Erquiaga (1n/0g/0a, levi bek) i César Ibáñez (19n/0g/0a, levi bek). Za goste neće igrati Maximiliano Coronel (3n/0g/0a, centralni bek).

Izvor: https://cahuracan.com/noticias/los-citados-por-rinaldi

Ne mogu, ni domaći, a ni gosti, da se pohvale preterano impresivnom formom, ali su gosti na poslednja 2 susreta slavili uz gol razliku 7:0, pa je nemoguće reći da nemaju samopouzdanja. Upravo zbog toga, ali i zbog velikog broja izostanaka, vidimo da su oni ovde u prednosti, a kvota na pobedu gosta polako pada. Mi predlažemo „P/K2“ po kvoti 1.90.

1:1 (1:0)

Printscreen/Maxbet.rs

Photo by Karam Alani on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje