petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras imaju priliku da im pomrse račune!

Gosti će danas biti oslabljeni, neće moći da računaju na neke bitne fudbalere, a forma im se tek ustalila. Sa druge strane terena nalaziće se ekipa koja je u fenomenalnoj formi, a i imaće manje izostanaka. Ovo je možda dobra prilika za iste da pomrse račune rivalu. Utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o osmini finala španskog Kupa Kralja, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Real Saragosa i Real Madrid. Ne treba trošiti reči na to da je Real Madrid favorit, jer definitivno jeste, ali je i Saragosa u nestvarno dobroj formi. Na poslednjih 5 utakmica ima pobeda, a na poslednjih 10 ima 8 pobeda, 1 remi i 1 poraz. Ove sezone Saragosa se takmiči u drugoj ligi i na vrlo je dobrom putu da uz dobre partije u nastavku sezone izbori plasman u viši rang. Sigurno to neće hteti da propusti, te treba pratiti ovu ekipu i u prvenstvu.

Odlična forma Saragose – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o kraljevskom klubu, trenutno su prvi u elitnom rangu španskog fudbala, ali njihove igre tokom sezone variraju. Imaju čak 7 remija od 21 susreta, imali su serije tvrđih duela, gde su ostajali bez 3 boda, kao i utakmice gde su na mišiće uspeli da dođu do pobede minimalnim rezultatom. Nije to onaj Real koji bi mogao da bude, deluje na momente da im fali završnica i da se od njih ipak očekuje malo više. Večeras će protiv Saragose biti oslabljeni, a to je možda prilika za domaći tim da ostvari pozitivan utisak. Za Saragosu neće igrati Javi Ros (23n/5g/3a, centralni vezni), dok za Real Madrid neće igrati Casemiro (28n/4g/3a, defanzivni vezni), Gareth Bale (15n/3g/2a, desno krilo), Isco (18n/1g/0a, ofanzivni vezni), Éder Militão (11n/0g/0a, centralni bek), Eden Hazard (13n/1g/4a, levo krilo) i Marco Asensio (0n/0g/0a, levo krilo). S obzirom na to da je Saragosa u prilično dobroj formi, a zainteresovanost kraljevskog kluba za ovakvo takmičenje može da bude upitno, dolazimo do zaključka da se možda ne treba oslanjati na ubedljivu pobedu prvoligaša.

Mišljenje urednika: Verujemo da je fudbalerima Saragose ugođaj da ugoste Real Madrid, te da se sigurno neće predati tako lako. Kod kuće igraju fenomenalno, danas su u punom sastavu i verujemo da će dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat. Probaćemo sa kontra hendikepom na domaćina po kvoti 1.65.

0:4


Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje