petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez minimum osmorice fudbalera!

Gosti će danas biti bez osmorice, a verovatno i bez čak devetorice fudbalera. Domaći tim, sa druge strane, bez svega dvojice. Većina izostanaka u gostujućem timu biće iz zadnje linije terena. Može se s pravom reći da je ovo idealna prilika za domaći tim da dođe do bitnih bodova. Utakmica je na programu od 19 časova po našem vremenu, a naš predlog je kvote 1,85.


Reč je o utakmici 37. kola engleskog prvenstva, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Brajton i Njukasl. Situacija na tablei je takva da je Njukasl na sigurnom, a Brajton ima 37 bodova, što je 6 više od ugroženog Bornmuta i Aston Vile. Sve i da u preostale dve utakmice Brajton izgubi, a Aston Vila pobedi, i dalje će Brajton imati daleko bolju gol razliku i uspeće da opstane u ligi. Ipak, da bi u teoriji bio stoprocentno siguran da opstaje, treba da osvoji svega bod u naredna dva kola, i tako Aston Vila ne može da ga stigne. Dakle, prava borba vodiće se između Votforda i Aston Vile, a Brajton će po svemu sudeći izboriti opstanak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ipak, ono što čini ovaj meč jako zanimljivim je to što će Njukasl biti bez čak osmorice redovnih fudbalera, među kojima je čak 5 defanzivaca. Za Brajton neće igrati Steven Alzate (23n/0g/1a, ofanzivni vezni) i José Izquierdo (0n/0g/0a, levo krilo), dok je upitan Adam Webster (31n/3g/1a, centralni bek). Za Njukasl neće igrati Paul Dummett (17n/0g/0a, centralni bek), Jamaal Lascelles (29n/1g/0a, centralni bek, kapiten), Fabian Schär (27n/2g/0a, centralni bek), Andy Carroll (19n/0g/5a, centarfor), Isaac Hayden (34n/1g/2a, defanzivni vezni), Florian Lejeune (11n/2g/0a, centralni bek), Ciaran Clark (17n/2g/0a, centralni bek) i Sean Longstaff (28n/2g/2a, centralni vezni), dok je upitan Allan Saint-Maximin (28n/4g/7a, levo krilo).

Kada je reč o h2h statistici, ove dve ekipe su u poslednje vreme igrale prilično neefikasno. Nismo sigurno da li će to i večeras biti slučaj, pa nećemo pokušavati sa igrom na golove. Ipak, smatramo da bi Brajton mogao itekako da iskoristi izostanke gostiju, pogotovo jer je reč o velikom broju izostanaka iz zadnje linije terena. Francuz Neal Maupay i Belgijanac Leandro Trossard su fenomenalni ove sezone i opasni su po gol svakog protivnika, pa verujemo da mogu biti i po gol Njukasla. Pokušaćemo sa pobedom domaćina po kvoti 1.85, a nadamo se da će sezonu uspeti da privedu kraju pobedom. Ako je neko u lošoj formi, to je Njukasl, koji je poražen u poslednja tri kola od Sitija, Votforda i Totenhema, te se nadamo da će i Brajton uspeti da upiše tri boda večeras. Naravno, na vama ostaje da ispratite predlog, ili tipujete bilo šta drugo, shodno vašim uverenjima. Neki od interesantnih predloga mogli bi da budu „1X&0-3„, „1X-1X„, „W1“ i slični.

0:0

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Photo by Robert Katzki on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje