Advertisement
MaxBet

Domaćin će večeras biti bez petorice fudbalera, a sastaće se sa ekipom koja na strani igra i više nego odlično. Biće ovo prava lavovska borba, a možete tipovati do 1 ujutru, po našem vremenu.


Reč je o 29. kolu brazilskog šampionata “Serie A“, a od 1:30 iza ponoći sastaće se Internacional i Athletico-PR. Duel dve ekipe koje se nalaze na gornjoj polovini tabele, a domaći tim trenutno ima 3 boda više iz istog broja odigranih utakmica. Ipak, večeras će biti oslabljen, a neće moći da računa na neke bitne fudbalere. Ne samo to, već je i Athletico-PR u prilično dobroj formi na strani, što mu ne ide u korist.

Trenutno stanje na tabeli.

Za domaći tim neće igrati Nonato (26n/3g/1a, centralni vezni), Emerson Santos (11n/1g/0a, centralni bek), Rodrigo Dourado (7n/0g/1a, defanzivni vezni, kapiten), Matheus Galdezani (0n/0g/0a, centralni vezni) i Bruno Fuchs (8n/0g/0a, centralni bek). Za goste neće igrati Lucas Halter (10n/0g/0a, centralni bek) i Jonathan (15n/1g/0a, desni bek), dok je upitan Léo Cittadini (23n/4g/1a, centralni vezni, upitan).

Athletico-PR je na poslednjih 6 susreta na strani upisao 3 pobede i 3 remija, a poslednji put je poražen na strani krajem avgusta od Gremia rezultatom 2:1.

Poslednjih 6 utakmica gosta na strani.

Ne treba izostaviti lep gest Internacionala. Fudbaleri Internacionala će nositi dresove koji će imati maskotu Instituta za borbu protiv raka kod dece. Nakon utakmice, svaki fudbaler će donirati svoju majicu Institutu. Više o tome možete da pročitate na linku ispod.

http://www.internacional.com.br/conteudo?modulo=2&setor=18&codigo=46208

Mišljenje urednika: Zbog želje da ostave što bolji utisak, domaćin će sigurno hteti da dođe do povoljnog rezultata, a isto će želeti i gost, koji igra sjajno na strani. Možda je najrealniji scenario za večeras remi, a mi ćemo pokušati sa predlogom “X2” po kvoti 1.65.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.