utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez sedmorice u vrlo bitnom meču!

Iako su blago favorizovani, danas su bez sedmorice fudbalera koji su prošle godine bili redovni na terenu. Vrlo bitan i težak meč za oba rivala, te očekujemo da ekipa sa manje izostanaka ovo uspe da iskoristi na povoljan način. Kvota koju predlažemo iznosi 1.65, a možete da tipujete danas do 20:30, ali i nešto kasnije, uživo.


Reč je o trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a večeras od 20:30 po našem vremenu sastaće se St. Gallen i AEK na stadionu „Kybunpark„. Utakmica će biti od velikog značaja za obe ekipe, pogotovo jer nema revanša, te se greške moraju svesti na minimum. Obe ekipe tek od 3. kola započinju kvalifikacije, što samo daje na težini i neuigranosti, kada je reč o evropskim utakmicama.

St. Gallen je imao sjajnu sezonu, jer je završio na 2. mestu sa 68 osvojenih bodova, čak 8 manje od prvoplasiranog Young Boysa, ali i čak 6 više od Bazela. Sa druge strane, AEK je završio na 3. mestu sa čak 4 boda manje od PAOK-a i tako ostao bez mogućnosti plasmana u Ligu šampiona, koja mu nije strana. Sigurno da će želeti da obraduje navijače još jednim plasmanom u Evropu, a ostaje nam da vidimo hoće li u tome uspeti. AEK je pre 12 dana igrao i finale grčkog Kupa, gde je poražen od Olimpijakosa rezultatom 1:0. Prošle sezone AEK je igrao kvalifikacije za Ligu Evrope, gde ga je u plej-ofu izbacio Trabzonspor uz ukupnih 3:3, dok ove sezone i u 3. kolu imaju prilično nezgodan zadatak.

Prvenstvo je u obe lige tek počelo, obe ekipe su započele pobedom, St. Gallen protiv Siona, a AEK protiv Panetolikosa. Ipak, Evropa je nešto sasvim drugo, a dobar zalet na startu prvenstva sigurno će im biti vetar u leđa.

kada je reč o izostancima, za AEK neće igrati Daniele Verde (38n/6g/6a, desno krilo), Hélder Lopes (31n/1g/5a, levi bek), Konstantinos Galanopoulos (15n/1g/0a, centralni vezni), Petar Karaklajić (9n/0g/3a, levo krilo), Giannis Iatroudis (5n/1g/1a, centarfor), Damian Szymanski (25n/1g/1a, centralni vezni) i Ziga Laci (4n/1g/0a, centralni bek). Za St. Gallen neće igrati Nicolas Lüchinger (0n/0g/0a, desni bek), Lorenzo Gonzalez (6n/0g/0a, centarfor) i Boris Babić (21n/8g/2a, centarfor). Svi podaci u vezi sa nastupima vezani su za sezonu 2019/20.

Kladionice blago favorizuju goste, a trener gostiju je izjavio sledeće: „Ne slažem se da smo favoriti. St. Gallen je ozbiljam tim, koji igra na vrlo visokom nivou, što itekako poštujem. Znamo da su jako jak tim, imaju kvalitet i treba da ih uzmemo veoma ozbiljno.

Jeste da je tržišna vrednost grčkog tima gotovo dva puta veća, ali to u ovakvim mečevima ne mora da znači mnogo. Obe ekipe su tek počele šampionate, ovo im je prva utakmica u Evropi u sezoni 2020/21 i očekujemo da se oba tima bore podjednako. Gosti će biti bez čak 7 fudbalera koji su prošle sezone imali velike minutaže, te tu vidimo šansu domaćih. Probaćemo sa predlogom „1X-1X“ koji se plaća kvotom 1,65, a odnosi se na to da će domaćin biti neporažen u 1. delu igre, ali i na kraju 90 minuta utakmice.

0:1 (0:0)


Photo by Chaos Soccer Gear on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje