petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su najverovatnije bez osmorice fudbalera!

Večeras će morati da se snađu bez šestorice, a postoji mogućnost da neće moći da računaju na još dvojicu fudbalera. Sa druge strane, njihovom rivalu je pauza itekako prijala i sada se polako, ali sigurno, penju ka delu tabele koji ih interesuje. Utakmica je na programu večeras od 19:30 po našem vremenu.


Reč je o 30. kolu španskog prvenstva „LaLiga„, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Granada i Viljareal. Viljareal je trenutno u povoljnijoj poziciji i može se reći da im je pauza rezultatski prijala, jer su nakon sit eupisali dve pobede, nad Seltom i Majorkom, dok je Granada pobedila Hetafe i podelila bodove sa Betisom. Sedma pozicija vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a vodiće se velika bitka za ovo mesto, u to nema nikakve sumnje.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Granadu neće igrati Quini (10n/0g/0a, desni bek), Ismail Köybasi (6n/1g/0a, levi bek), Álex Martínez (5n/1g/1a, levi bek), Neyder Lozano (0n/0g/0a, centralni bek), Ángel Montoro (12n/1g/4a, centralni vezni) i Maxime Gonalons (25n/1g/1a, defanzivni vezni), dok su upitni José Antonio Martínez (20n/0g/1a, centralni bek) i Álvaro Vadillo (26n/3g/1a, desno krilo). Za Viljareal neće igrati Ramiro Funes Mori (12n/1g/0a, centralni bek) i Pau Torres (28n/1g/2a, centralni bek).

Izvori:
https://www.granadacf.es/noticia/convocatoria-lista-de-22-jugadores-para-el-granada-cf-vs-villarreal-cf
https://www.villarrealcf.es/en/news/item/27969-25-man-squad-to-face-granada-cf
https://www.villarrealcf.es/en/news/item/27973-calleja-we-will-need-to-be-at-our-best-against-granada

Menadžer Viljareala, Javi Calleja, izjavio je pred utakmicu sledeće: „Oni su veoma kompetetivan tim. Radili su na svom načinu igre godinama i koriste svoje snage dobro. Opasni su iz prekida i igraju veoma dobro. Oni su jedan od naših direktnih rivala i moramo da budemo spremni fizički i psihički da bismo došli do dobrog rezultata iz teškog susreta. Moraćemo da izbegavamo prekršaje blizu našeg kaznenog prostora, a tim koji bude bio svežiji na kraju utakmice ima više šansi da pobedi. Ključ može da leži i u izmenama, a na kraju dana, onaj ko ima najbolji odnos sa igračima i fokusiran je na igru će imati više samopouzdanja na terenu. Dve pobede u nizu su nam dale samopouzdanje, ali ne želim da gledam daleko i da konstanto posmatram tabelu. Treba da mislimo samo na Granadu, da se fokusiramo na svaku utakmicu jer i dalje ima da se igra. Treba da pokušamo da privedemo sezonu kraju u našim rukama.

Poslednji put je Granada pobedila Viljareal u martu 2014. godine, a od tada su se sastali još 7 puta, gde je Viljareal slavio 4 puta, a viđena su i 3 remija. Na poslednjem međusobnom susretu viđeno je čak 8 golova. Nadamo se da će gosti i večeras uspeti da osvoje minimum bod, a da ćemo uz to videti dva gola na susretu i naplatiti tip „X2&2+“ po kvoti 1.90, dok se tip „X2“ plaća kvotom 1.40 večeras.

0:1

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Photo by Milad B. Fakurian on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje