sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su u težoj poziciji, nego što to isprva deluje!

Jedna ekipa biće u problemu zbog izostanaka, a neće moći da računa na čak devetoricu fudbalera. Njihov rival je u boljoj situaciji, kako igrački, tako i po formi. Članak možete otvarati do 18 časova, a predložena kvota je 1.73.


Reč je o utakmici belgijskog prvenstva „Jupiler Pro League„, a večeras se od 18:45 po našem vremenu sastaju Kortrijk i Antwerp. Domaći tim će biti u igračkom deficitu, dok će i gosti biti oslabljeni, ali dosta blaže. Kada je reč o formi, na poslednjih 5 duela, Kortrijk ima 2 poraza i 3 remija, upao je u dosta lošu seriju i sada im kod kuće dolazi Antwerp, koji je sigurno na krilima pobede protiv Genta, pun samopouzdanja. Na poslednjih 11 duela, Antwerp ima svega jedan poraz, i to protiv Standarda iz Lieža. Na 3 od poslednja 4 duela su slavili, ispali su iz Lige Evrope, tako da im je fokus na prvenstvu.

Kada je reč o izostancima, za KV Kortrijk neće igrati Trent Sainsbury (22n/1g/0a, centralni bek), Pape Habib Gueye (18n/6g/1a, centarfor, drugi strelac ekipe), Jonah Osabutey (0n/0g/0a, centarfor), Rachid Alioui (6n/1g/1a, centarfor), Kevin Vandendriessche (23n/2g/1a, centralni vezni), Mathias Fixelles (22n/0g/1a, defanzivni vezni), Tsuyoshi Watanabe (3n/0g/0a, centralni bek), Dylan Mbayo (22n/2g/0a, levo krilo) i Marlos Moreno (26n/1g/0a, desno krilo). Za Royal Antwerp FC neće igrati Benson (31n/6g/7a, desno krilo, drugi strelac ekipe), Abdoulaye Seck (16n/0g/0a, centralni bek) i Viktor Fischer (24n/3g/8a, levo krilo).

Kada se spoji forma, činjenica da Antwerp treba da se fokusira na prvenstvo, kao i izostanci, dolazimo do zaključka da bismo danas mogli da probamo sa predlogom „P/K2“ po kvoti 1.73. Bilo bi za očekivati da gosti ovde budu dominantiji, a mi se nadamo da će uspeti da iskoriste izostanke domaćih.

0:1


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Wesley Tingey on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje