subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras ulaze u meč bez mnogo bitnih igrača!

Jedna ekipa će večeras biti bez čak 12 fudbalera, koji su redovno bili bitni za svoj tim. Na koji način će se sada izboriti sa rivalom koji će igrati u gotovo punom sastavu, ostaje nam da vidimo. Utakmica je na programu večeras od 20:45 po našem vremenu. Kvota koju predlažemo na duplu šansu iznosi 1.70.


Reč je o Ligi nacija, a sastaće se Rumunija i Severna Irska u okviru 1. kola grupe 1, a reč je o Ligi B. U grupi su sa Norveškom i Austrijom. Rumunija je prošlu sezonu Lige nacija završila na 2. mestu u grupi 4 Lige C, gde se takmičila sa Srbijom, Crnom Gorom i sa Litvanijom. Severna Irska je imala sezonu za zaborav, igrali su u grupi 3 Lige B, gde su bili 3. uz 4 poraza, a u grupi su se takmičili sa Bosnom i Hercegovinom i Austrijom.

Malo „svežije“ takmičenje su kvalifikacije za EURO, gde je Rumunija završila na 4. mestu iza Španije, Švedske i Norveške, ali ispred Farskih Ostrva i Malte, dok je Sverna Irska imala prilično dobar učinak u grupi C, iza Nemačke i Holandije, ali ispred Belorusije i Estonije. Svi koji prate fudbal sigurno se sećaju 2016. godine, kada je Severna Irska prošla u osminu finala Evropskog prvenstva, gde je izgubila od Velsa.

Izostanci su ono zbog čega izdvajamo ovaj meč, a za reprezentaciju Rumunije neće igrati sledeći fudbaleri: Silviu Lung Jr. (3n/0g, golman), Romario Benzar (19n/0g, desni bek), Adrian Rus (5n/0g, centralni bek), Razvan Marin (21n/1g, centralni vezni), Constantin Budescu (15n/5g, ofanzivni vezni), Alexandru Mitrita (11n/2g, levo krilo), Tudor Baluta (7n/0g, defanzivni vezni), Paul Anton (12n/0g, centralni vezni), Alexandru Chipciu (46n/4g, desni vezni), Gheorghe Grozav (29n/5g, levo krilo), Claudiu Keseru (39n/13g, centarfor, najbolji strelac reprezentacije) i Florin Andone (25n/2g, centarfor). Za Severnu Irsku neće igrati Jonny Evans (84n/4g, centralni bek) i Tom Flanagan (5n/0g, centralni bek). Dakle, ozbiljna imena u Rumuniji koja će biti van reprezentacije večeras, a možda tu postoji prilika za Severnu Irsku, da opravda očekivanja navijača od prošle sezone Lige nacija.

Izvori: https://sports.yahoo.com/jonny-evans-stays-home-personal-202021593.html
https://www.uefa.com/uefanationsleague/teams/113–romania/squad/

Mišljenja smo da su obe reprezentacije autsajderi u grupi, Austrija i Norveška su u svakom smislu favoriti, te je teško očekivati da će bilo ko od ova dva rivala uspeti da se domogne prvog mesta. Ipak, 12 izostanaka bitnih fudbalera je ipak velika brojka, a mi ćemo pokušati sa predlogom „X2“ po kvoti 1.70, jer se nadamo da reprezentacija sa severa Evrope može da ponovi EURO 2016, ili bar kvalifikacije za EURO 2020, sada već 2021. Srećno!

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje