petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Veliki finansijski problemi jednog tima!

Danas će jedan tim odigrati susret u situaciji kada im preti bankrot, igrači primaju minimalce, a tokom zimskog prelaznog roka već su ih napustila sedmorica igrača, među kojima je i prvi strelac tima, dok je samo jedan došao u klub. Meč možete preuzeti okvirno do 18 časova, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o susretu Rumunske Prve lige, gde su od 18 časova, u okviru 16.kola sastaju ekipe Hermannstadt i Dinamo Bukurešt.

Hermannstadt se nalazi na 13.mestu sa 3 pobede, 6 remija i 6 poraza sa gol razlikom 17:23. Na svom stadionu imaju skor 2 pobede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 8:9, prosečno na njihovim domaćinskim mečevima pada 2,4 gola. Što se tiče promen u timu Musatvir (9/0/0 – sredina) je otišao, kao i desni bek Bastos (7/0), ali oni i nisu imali veliku minutažu, ali je stiglo i nekoliko pojačanja, poput napadača Aralice (9/1/3) iz bugarske Lokomotive Plovdiv, potom nekadašnjeg reprezentativca Rumunije, Matela koji igra na mestu desnog beka, veznjak Petresku (13/1/3) stigao je iz Cincenia, a štopersko mesto popunio je nekadašnji juniroski reprezentativac Gane – Saeed Issah, inače izdanak škole španskog Valjadolida.

Što se tiče Dinamo Bukurešta, oni su na 12.mestu sa skorom 4 pobede, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 18:18. Na gostovanjima su imali skor 2 pobede, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 8:10. Prosečno na njihovim mečevima u gostima pada 2,6 gola po meču. Tim je u velikim finansijskim problemima i hitno im treba pada kojih nema, igrači primaju minimalac od 500 eura, kao i ostali zapošljeni u klubu, a računovodstvene knjige pokazuju da klub zarađuje manje 2 miliona evra nego što troši tako da postoji velika mogućnost da dođe do stečaja ovog velikana. U odnosu na prvi deo sezone ostali su bez sedam igrača, to su prvi strelac tima Borja Valle (10/5/1) koji je prešao u Ovijedo, potom nema ni desnog beka Gonzalesa (7/1/1) prešao u Malagu, levi bek Isma Lopez (9/0/0) takođe je otišao, štoper Abdoulaye Ba (3/0/0) takođe nije tu, rezervni golman Hinojo (3/0/0), veznjak Alex Garcia (8/0/0), kao i defanzivac Sin (2/0/0) takođe nisu više tu.

Mišljenje urednika: U gradu Sibiu odakle je domaćin je izuzetno hladno, temperetura je ispod nule i biće zanimljivo videti u kakvom je stanju teren domaćina, problemi gosta su veliki, a čini se da su slabiji u odnosu na prvi deo sezone, dok je domaćin pojačao svoje redove, naš predlog je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,70, jer smatramo da će gosti koji igraju ,,praznih stomaka“ teško imati motiv protiv solidnog i defanzivno stabilnog domaćina.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje