petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Za prilično oslabljene goste ovaj susret nema rezultatski značaj!

Gostima bodovi nisu potrebni, domaćinu itekako jesu. Uz to, gost je danas znatno oslabljen jer neće igrati osmorica fudbalera. Idealna prilika da domaćin na svom stadionu uspe da dođe do pozitivnog rezultata. Utakmica se igra večeras od 20:30 po našem vremenu.


U pitanju je susret 36. kola italijanskog šampionata, a sastaće se Roma i Juventus. Juventus je već obezbedio prvu poziciju, te mu ovih par susreta do kraja prvenstva rezultatski ne znače ništa. Ipak, Roma se bori za ulazak u Ligu Evrope bez kvalifikacija, a najveći konkurent joj je Milan. Stoga, danas mora da ide na tri boda, bez obzira na to što je Juventus kvalitetniji tim. Domaći teren će u neku ruku sigurno praviti razliku, a s obzirom na to da će Juventus biti oslabljen večeras, Rimljani imaju čemu da se nadaju.

Trenutno stanje na tabeli.

Pored rezultatski beznačajanje utakmice za gosta, ovaj susret izdvajamo zbog velikog broja izostanaka. Juventus neće računati na osmoricu fudbalera ove večeri. Za Romu su upitni Nicolò Zaniolo (34n/6g/2a, ofanzivni vezni) i Diego Perotti (13n/4g/1a, levo krilo). Što se tiče izostanaka u ekipi Juventusa, neće igrati Mattia Perin (9n/0g/0a, golman), Leonardo Bonucci (39n/3g/3a, centralni bek), Sami Khedira (17n/2g/0a, centralni vezni), Daniele Rugani (19n/2g/0a, centralni bek), Mario Mandžukić (32n/9g/7a, centarfor), Douglas Costa (25n/1g/2a, desno krilo), Moise Kean (15n/7g/1a, centarfor) i Federico Bernardeschi (38n/3g/6a, desno krilo).

Ako neko to može da iskoristi, onda je to Roma, kojoj su u ovom trenutku bodovi od preke potrebe. Do kraja sezone, Roma gostuje Sasuolo-u i dočekuje na svom stadionu Parmu, dok Milan dočekuje Frozinone i gostuje Spal-u. Ako želi da se domogne Lige Evrope bez kvalifikacija, Roma večeras ne sme da kalkuliše i mora da ide na 3 boda.

Mišljenje urednika: Kvota da će Roma ostati neporažena iznosi 1.45, a u ovom trenutku, taj predlog deluje itekako primamljivo za neki dubl po želji. Takođe, kao interesantna opcija deluje i „W1“ po kvoti 1.80, koji je gubitan samo ukoliko Juventus uspe da slavi, a ako bude nerešeno, računaće se kvota 1.

Kraj – 2:0

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje