četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A – najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Bologna-Cagliari

Bolonja je nesumnjivo popravila svoju igru dolaskom Siniše Mihajlovića,ali to još uvek nije dovoljno da se izbegne ispadanje. Posle pobede nad Interom usledio je mali pad i porazi protiv Juventusa i Rome,ali i protiv Udinezea. Sigurno da je Mihajlović dobrano zamerio svojim igračima taj poraz protiv Udinezea,jer je to bio duel sa tipom ekipe koju oni moraju dobiti ukoliko žele opstanak. Sigurno da igračima nije bilo lako tokom nedelje,jer je poznatno koliko je Siniša rigorozan trener i verujemo da će već u ovom kolu odigrati znatno bolje protiv, takođe, rivala za poziciju na tabeli.

Kaljari je pobedom u prošlom kolu nad Interom značajno povećao svoje šanse za opstanak. Odigrali su jedan sjajan meč, mogli su dati znatno više od ta dva gola. Zaista odlično izdanje Maranovih izabranika. Ipak, još jednom se potvrdilo, da je Kaljari sjajan na svom terenu,ali u gostima ne igraju toliko dobro i to je šansa za Bolonju. Dodatni problem pred ovaj meč je i veliki broj izostanaka. Naime, Maran na ovom meču neće moći da računa na čak 7 igrača. U timu neće biti suspendovani Luca Cigarini i Paolo Faragò, dok su van tima zbog povreda Lucas Castro, Ragnar Klavan, Valter Birsa, Alberto Cerri i Filippo Romagna.

Prognoza: Bolonja je bliža pobedi na ovom meču.


15h Frosinone-Torino 

Frosinone je u dosta teškoj situaciji. Na predposlednjem su mestu, kasne 5 bodova za ekipom koja je u sigurnoj zoni. U seriji su od tri meča bez pobede. Seriju poraza su prekinuli osvajanjem boda na gostovanju u Đenovi i to sa igračem manje. Sigurno da je taj bod dobra satisfakcija pre svega za odbranu jer je uspela da izdrži. Ipak, za opstanak treba mnogo više od tog boda. Pravi ispit za odbranu će biti na ovom meču.

Torino igra sjajan fudbal u poslednje vreme. U seriji su od 6 mečeva bez poraza i to bez primljenog gola, što je novi klubski rekord. Mnogi osporavaju stil igre koji Macari koristi,ali on donosi rezultate. Možda Torino ne igra prelep fudbal,ali igra fudbal koji donosi bodove i to je ono što je i najbitnije. Dobra stvar za Torino jeste i to što je Beloti konačno postigao gol i tako probio led. S njim je Torino dodatno jači i opasniji, videće se to već na ovom meču. Torino ukoliko ovako nastavi ni Liga Šampiona im nije daleko.

Predlog: S obzirom na formu, Torino je favorit na ovoj utakmici.


15h Inter-SPAL

U Italiji se postavlja jedno pitanje. Ima li kraja lošoj formi Intera? Od početka 2019. godine Inter ne liči na sebe. Napad bukvalno ne postoji, stvaraju jako malo šansi,još manje ih koriste. Odbrana je u početku izvlačila prosek,ali u poslednje vreme i taj deo tima posustaje. Sve to je rezultovalo padanjem na tabeli i sada im predstoji grčevita borba za to mesto u Ligi Šampiona, pogotovo će biti teško jer su Roma, Milan, Atalanta pa i Lacio u boljim formama od Intera. Dodatni problem je i Ikardi, po svemu sudeći on je završio svoje u Interu. Sigurno da ta prepucavanja na relaciji uprava Vanda Ikardi deluju i na ekipu i dovode do toga da igraju loše,ako se tome pridoda da mač visi nad glavom trenera Spaletija,jasno je koliko je situacija teška.

SPAL nije u nimalo dobroj situaciji. Jeste da su oni još uvek iznad zone ispadanja,ali ako ovako nastave, potonuće na tabeli. Trenutno su u seriji od 6 mečeva bez pobede. Još bolji pokazatelj u kakvoj su situaciji jeste da imaju samo jedan trijumf u poslednjih 18 mečeva na svim poljima. To je zaista loše i ukoliko se nešto ne promeni, vrlo lako bi oni mogli biti ti koji će skliznuti u zonu ispadanja.

Prognoza: Inter bi trebalo da slavi na ovom meču, gde nije realno očekivati mnogo golova.


15h Sampdoria-Atalanta

Jedan od najzanimljivijih duela kola se igra u Đenovi.

Sampdorija u ovaj meč ulazi nakon dve pobede nad Spalom i Kaljarijem. Te pobede su dobro došle ekipi kako bi se konsolidovali nakon serije loših rezultata u koju su zapali. Oni iako se nalaze na sredini tabele još uvek nisu daleko od mesta koje vodi u Evropu. Ukoliko vežu nekoliko dobrih utakmica mogu vrlo lako da dođu do mesta koje vodi u Evropu. Za tako nešto potrebne su pobede protiv rivala kao što je ovaj današnji.

Atalanta je nakon sjajnog kraja 2018 i početka 2019. godine upala u manju krizu rezultata. Ipak, pobedom nad Fiorentinom prekinuli su tu seriju. Tih par poraza ih je malo izbacilo iz trke za Evropu,ali se mogu vrlo lako vratiti sa par dobrih utakmica. Šta reći za njih,igraju jako dobro, imaju sjajan napad i  ne toliko dobru odbranu.

Ovo će biti zanimljiv duel izmedju Kvakljarele sa jedne strane i Zapate sa druge strane, dva igrača koja se bore za titulu najboljeg strelca lige.

Prognoza: Duel dva tima koja vole napadački fudbal bi trebao da donese efikasan meč.


18h Sassuolo-Napoli

Od početka ove godine Sasuolo prosto ne liči na sebe. Napad im je totalno bezidejan odlaskom Boatenga. Jednostavno Berardi ne može da se pronađe, Babakar je u jako lošoj formi,dok Matri nije više onaj od pre par godina. Jedina svetlija tačka je naš Filip Đuričić. Nije ni odbrana ništa bolja. Primaju jako mnogo golova. Uostalom oni su u 2019.godini slavili na svega jednom meču što je zaista malo od ekipe koja bi da se bori za Evropu.

Napoli je porazom od Juventusa izgubio sve šanse za titulu. Trećeplasirana ekipa kasni za njima 7 bodova i može se reći da su oni sigurni na tom drugom mestu. S obzirom da su ispali i iz kupa Anćeloti je sve svoje snage okrenuo ka osvajanju Lige Evrope. U četvrtak su slavili protiv Salzburga i sada im predstoji revanš u Austriji. Zaista ne bi začudilo da Anćeloti na ovom meču odmori sve svoje najbolje igrače.

Predlog: Upravo zbog tog sasvim realnog odmaranja igrača najbolje je preskočiti ovu utakmicu.


20:45h Fiorentina-Lacio

Fiorentina je u prošlom kolu poražena od Atalante i time su produžili seriju bez trijumfa. Dodatni problem je što ih je taj poraz udaljio od mesta koje vodi u Evropu. Moraju što pre da počnu da pobeđuju ukoliko žele makar da budu konkurentni za mesto koje vodi u Evropu.

Lacio je u prošlom kolu slavio protiv Rome u gradskom derbiju i to im je sigurno podiglo samopouzdanje. Bio je Lacio u padu forme,loše su igrali,ali to je bilo u mnogome zbog velikog broja povređenih igrača. Kako su se igrači vraćali u tim tako je Lacio igrao sve bolje i bolje. Sergej se vraća u formu iz prošle sezone, Imobile takođe, Korea se uklopio i pravo je pojačanje za ubitačni duo. Sve u svemu Lacio igra sve bolje i bolje.

Predlog: Ovo bi trebalo da bude jedan efikasan meč.


Tipovi:

Bolonja-Kaljari DNB1 @ 1.45 (2:0)

Inter-SPAL 1 i 0-3  @ 2.05 (2:0)

Fiorentina-Lacio GG @ 1.65 (1:1)

Sampdoria-Atalanta GG  @  1.70 (1:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje