utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 7 duela Serije A.

15h Inter-Specia

Inter je trenutno u najboljoj formi od svih ekipa u Seriji A. Oni u poslednjih 5 kola imaju isto toliko pobeda i to ih je dovelo na samo 1 bod zaostatka u odnosu na Milan. Koliko god bio osporavan i koliko god imao problema sa ekipom i oko nje Konte je, čini se, uspeo da poslaže kockice i Inter ponovo deluje kao šampionska ekipa. Složićete se, niko to nije očekivao kada je sezona počela i kada su prosipali bodove. Istina je da su ispali iz Lige Šampiona,ali to im niko neće zameriti ukoliko uzmu skudeto, jer je u Italiji bitniji skudeto od bilo čega drugog.

Specija na ovo gostovanje dolazi u ne tako dobrom raspoloženju. Trenutno se nalaze u donjem delu tabele, malo iznad zone ispadanja. Forma ekipe je dosta loša,u poslednjih 5 mečeva imaju svega 3 osvojena boda. Dodatni problem prave i povrede igrača. Oni će na ovo gostovanje ići bez čak 8 standardnih prvotimaca, uključujući i prvog golmana tima. Baš,loš trenutak za gostovanje raspucanom rivalu.

Očekivani sastavi:

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Bastoni A.; Hakimi, Barella, Gagliardini, Vidal, Perisic; Lukaku, Lautaro Martinez

Injured: Pinamonti, Vecino, Alexis Sanchez

Spezia (4-3-3): Provedel; Sala, Terzi, Erlic, Bastoni S., Maggiore, Ricci, Pobega; Gyasi, Nzola, Farias

Suspended: Chabot

Injured: Mattiello, Verde, Capradossi, Leo’ Sena, Galabinov, Zoet, Dell’Orco

Prognoza: Inter je apsolutni favorit na ovoj utakmici i zaista sve osim njihove lagane pobede bilo bi zaista veliko iznenađenje.

Tip: 1 i 2-5 golova @ 1.65 – 2:1


15h Sassuolo-Milan

Posle sjajnog starta sezone i liderskog mesta na tabeli Sasuolo je počeo malo da posustaje. U poslednjih 5 kola samo 2 pobede i san o nekom visokom mestu na tabeli postaje sve manji i manji. Istina, oni se još uvek nalaze u gornjem delu tabele,ali čini se da će sve više i više padati. Nekako, najrealnije je da se bore za mesto u Ligi Evrope i po kvalitetu ekipe,ali i po kvalitetu ostalih protivnika. Ipak, eto prilike da sve razuvere. Danas im gostuje lider na tabeli, pa ćemo videti kako će sa njima. Imaju li kova za šampionske snove.

Milan je uz Juventus trenutno jedina neporažena ekipa u ligi. Igraju izvan svih očekivanja,niko,ali baš niko nije očekivao da oni budu lideri na tabeli,mislim da su i sami sebe iznenadili. Moje mišljenje je da ne mogu da izdrže na tom mestu i da će pasti. Najrealnije je da budu u prvih 5 timova,eventualno 4ti i to je to. Ibrahimović je još uvek van tima i to je veliki problem. Sav teret napada je pao na Rebića,koji se baš i ne snalazi. O tome najbolje govori podatak da je u poslednje vreme većinu golova postigao Teo Ernandez koji igra beka. Biće ovo pravi ispit za Milanovu odbranu jer igraju protiv tima koji će iz zasigurno napasti od prvog minuta.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Bourabia, Lopez M.; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo

Suspended: Locatelli

Injured: Romagna

Milan (4-3-3): G. Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Calhanoglu, Hauge; Rebic

Injured: Gabbia, Kjaer, Bennacer, Ibrahimovic

Prognoza: Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova

Tip: 3+ @ 1.60 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje