petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Preoptimistična izjava menadžera „Karamela“?

Everton tokom poslednjih nekoliko sezona troši zaista dosta novca prilikom dovođenja novih igrača, ali barem za sada klub iz Liverpula nije konkurentan za pozicije pri vrhu tabele.

Ipak, iskusni italijanski strateg – Karlo Anćeloti (koji je krajem decembra 2019. godine preuzeo klupu engleskog tima), veruje da popularne „Karamele“ kroz par sezona mogu da budu i među konkurentima za osvajanje naslova prvaka Premier lige.

„Nadam se da će Everton uskoro postati konkurentan u borbi za prvu poziciju Premijer lige zajedno sa Liverpulom, Čelzijem, Totenhemom, Mančester Junajtedom i sa svim velikim timovima. Ne znam koliko vremena će biti potrebno, ali verujem da ćemo uskoro moći da se takmičimo ravnopravno sa ovim klubovima. Imamo veoma mladu ekipu, koja poseduje mnogo kvaliteta i potencijala. Pogledajte samo Liverpul koji je uradio sjajan posao u predhodnih pet sezona. Otkako je stigao Jirgen Klop, klub je postepeno napredovao iz sezone u sezonu. To je primer koji treba i mi da pratimo“, kazao je Anćeloti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje