petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Privremeno je na klupi „Trešnjica“

Džonatan Vudgejt privremeno je imenovan za novog glavnog trenera engleskog drugoligaša – Bornmuta.

41-godišnji strateg je tako na klupi popularnih „Trešnjica“ zamenio – Džejsona Tindala sa kojim je raskinuta saradnja, usled veoma slabih rezultata kluba u poslednjem periodu.

„Odluka koju smo doneli nije bila nimalo laka, jer je Džejson uradio mnogo toga za naš klub u predhodne 22. godine u ulogama – igrača, asistenta, trenera. Međutim, nedavni nastupi i rezultati su daleko ispod očekivanih. Stoga, smatramo da je promena sada potrebna kako bi se klubu pružile najbolje moguće šanse za postizanje ciljeva koji su jasno postavljeni prošlog leta. Želeli bismo da se duboko zahvalimo Džejson na svemu što je učinio za naš klub tokom spomenutih 22. godine. Želimo mu mnogo uspeha u daljoj karijeri i za njega će naša vrata uvek biti otvorena „, navedeno je u klupskom saopštenju.

Vudgejt je tokom vikenda trijumfom nad Birmingemom (3:2) započeo svoj mandat kao privremeni šef struke Bornmuta, koji se nakon 28. odigranog kola u Championship-u nalazi na šestoj poziciji na tabeli uz 45 osvojenih bodova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje