sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” kola!

Tokom utorka, srede i četvrtka na programu su bila vanredna kola u pojedinim evropskim šampionatima, kao i nacionalna Kup takmičenja, pa da vidimo koje su to tkz. “sigurice” ovoga puta žargonski rečeno “prodale”…

TOTENHEM – Fulam 1:1

Po ko zna koji put ove sezone Totenhem nije mogao da dobije „dobijenu“ utakmicu. „Pevci“ su na odmor otišli sa prednošću na svojoj strani, ali i pored toga nisu uspeli da osvoje ceo „plen“. Gosti su pokazali da više nisu „džak za udaranje“, te su osvojili veoma važan bod na strani protiv gradskog rivala u borbi za opstanak. Njima je ujedno to bio i peti vezani remi u Premier ligi, dok je „četa“ – Žoze Murinja nastavila sa slabim izdanjima u prvenstvu u proteklih mesec dana.

ARSENAL – Kristal Palas 0:0

I Arsenal je bio favorit za trijumf u još jednom malom londonskom derbiju, ali se Kristal Palas ponovo pokazao kao izuzetno „tvrd orah“ kada gostuje. Popularne „Tobdžije“ su tako prekinule niz od četiri vezana trijumfa (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), dok su „Orlovi“ trenutno na dosta bezbednih +11 u odnosu na zonu ispadanja.

REAL MADRID – Atletik Bilbao 1:2

Ništa od „El Clasico“ u finalu Superkupa Španije. Barselona je nakon penala eliminisala Real Sosijedad, ali je „Kraljevski klub“ doživeo poraz od ekipe sa stadiona „San Mames“. Nakon prvih 45 minuta igre gosti su imali prednost od dva gola razlike, koju su na kraju i uspeli da sačuvaju. U drugom poluvremenu – Marko Asensio je u dva navrata pogodio okvir gola, Karim Benzema je uspeo da smanji zaostatak, dok mu je drugi pogodak pri samom kraju utakmice poništen zbog ofsajda.

SASUOLO – SPAL 0:2

Sasuolo je apsolutno dominirao na terenu u prvom poluvremenu, ali svoje prilike nisu uspeli da materijalizuju. U nastavku susreta, srpski reprezentativac – Filip Đuričić je dobio direktan crveni karton, te su brojčanu prednost gosti i uspeli da iskoriste. Samim tim, učesnik „Serie B“ je obezbedio plasman u 1/4-finale italijanskog Kupa, jer je sasvim neočekivano eliminisao ekipu Sasuola, koja igra zaista sjajno ove sezone u elitnom rangu takmičenja – Serie A.

Kil – BAJERN MINHEN 2:2 (6-5 pen.)

Zasigurno i najveće iznenađenje ovih dana. Aktuelnog prvaka Evrope iz daljeg učešća u Kupu Nemačke „DFB Pokal“ uspeo je da „izbaci“ drugoligaš, Kil. Minhenski klub je bio „na pragu“ prolaska dalje, ali su domaćini pogotkom u 95. minutu igre uspeli da poravnaju rezultat na 2:2. Hrabro su izdržali nalete „Bavaraca“ tokom produžeteka, da bi nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, priredili zaista veliku senzaciju koji praktično niko nije očekivao.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje