utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Bolonja – LACIO 2:0

Nakon poraza od minhenskog Bajerna u prvoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona, popularni „nebesko-plavi“ su ovog vikenda doživeli neuspeh protiv tima kojeg sa klupe predvodi njihov nekadašnji igrač, Siniša Mihajlović. Za goste su „kola krenula nizbrdo“ kada je najbolji strelac ekipe – Ćiro Imobile promašio jedanaesterac, da bi „kazna“ stigla samo dva minuta kasnije, kada su domaćini stigli do prednosti. U drugom delu igre fudbaleri Bolonje su duplirali svoje vodstvo, a rimski klub do kraja susreta nije uspeo ni da „ublaži“ poraz.

Verona – JUVENTUS 1:1

Nastavlja Verona sa sjajnim partijama ove sezone, pogotovo protiv najkvalitetnijih timova u ligi. Sastav Ivana Jurića je i u drugoj utakmici tokom tekuće sezone uspeo da osvoji bod protiv aktuelnog prvaka Italije. „Stara Dama“ tako nije uspela da stigne do očekivane pobede, a trener ekipe – Andrea Pirlo „izgovor“ za slab rezultat ima u činjenici da su mu nedostajala čak sedmorica izuzetno bitnih igrača.

LASK LINC – Hartberg 1:2

Domaćini su poveli već u 4. minutu utakmice, ali su gosti u razmaku od svega 3 minuta (23-26) uspeli da postignu dva pogotka i tako preokrenu rezultat u svoju korist. LASK je u drugom poluvremenu apsolutno dominirao na terenu, ali na kraju nisu uspeli ni bod da osvoje. Sa druge strane, Hartberg je nastavio sa veoma dobrim izdanjima u predhodnom periodu, jer je to bio njihov 10. osvojeni bod sa poslednja četiri prvenstvena duela.

Šturm – SALZBURG 2:1

Šampion Austrije je prekinuo svoj niz od šest vezanih trijumfa u domaćem šampionatu tokom vikenda. Šturm je na odmor otišao sa dva gola prednosti, a Salzburg je uprkos velikoj inicijativi u drugom poluvremenu uspeo samo da stigne do počasnog pogotka. Salzburg je i dalje lider prvenstva, ali sada imaju samo tri boda više u odnosu na drugoplasirani, Rapid.

UTREHT – Emen 0:1

Nakon 22. odigranog kola Emen je bio jedini tim u ligi bez pobede, a sada su ostvarili svoj drugi uzastopni trijumf. Nakon što su u prošlom kolu na svom terenu savladali Cvole (3:2), ovoga puta napravili su zaista veliko iznenađenje, jer su odneli ceo „plen“ sa gostovanju u Utrehtu. Domaćini su bili apsolutni favoriti usled sjajne forme u kojoj su se nalazili (pet pobeda i jedan remi), ali su gosti stigli do neočekivan trijumfa i time značajno sebi uvećali šanse za opstanak u elitnom rangu holandskog fudbala.

LIL – Strazbur 1:1

Lil je sa liderske pozicije „Ligue 1“ ušao u ovo kolo, koju je i zadržao, ali je umanjio svoju bodovnu prednost, jer su na svom terenu odigrali nerešeno protiv Strazbura. Pritom, Lil može da bude i zadovoljniji sa jednim osvojenim bodom, jer su do poravnanja rezultata stigli u poslednjim minutima utakmice.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje