četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 

Vest Hem Junajted – Mančester Siti 1:1

Nastavlja se loš početak sezone za popularne „Građane“. Nakon prvih pet odigranih kola sakupili su „svega“ osam bodova, što je veoma slab učinak imajući u vidu njihove ambicije. Na gostovanju u Londonu su osvojili samo bod, iako su bili veliki favoriti. „Čekićari“ su otišli na „odmor“ sa golom prednosti, gosti su poravnali rezultat na samom startu drugog poluvemena, ali do kompletnog preokreta nisu uspeli da stignu.

Atalanta – Sampdorija 1:3

Drugi u nizu poraz za Atalantu. Neuspeh u minulom kolu protiv Napolija na gostovanju (4:1) donekle i nije bio ogromno iznenađenje, ali ovoga puta jeste. Tim iz Đenove je osvojio „neočekivano“ sva tri boda, kaznivši skoro sve propuste u defanzivi domaćeg tima, jer je pobeda mogla i da bude ubedljivija da nisu promašili jedanaesterac pri kraju prvog dela igre.

Juventus – Verona 1:1

Novo „posrnuće“ aktuelnog prvaka Italije. Nakon kiksa u prošlom kolu na strani kod Krotonea (1:1), sada nisu uspeli da savladaju Veronu na svom stadionu prvi put posle više od 30 godina. Jednostavno, No Cristiano Ronaldo – No Party, što se i ogleda u rezultatima i nastupima torinskog kluba.

Sevilja – Eibar 0:1

Deluje da tim iz Andaluzije polako ulazi u „krizu“. Naime ovo je četvrta utakmica u nizu na kojoj nisu uspeli da pobede (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), odnosno treća bez ijednog postignutog pogotka. Gosti su poveli u 41. minutu igre, što se ispostavilo i golom odluke na ovom meču, jer osvajač Lige Evrope nije uspeo da stigne ni do boda.

Leuven – Klub Briž 2:1

Novi prvoligaš je napravio veliki podvig u ovom kolu, jer su uspeli da savladaju vladajućeg šampiona Belgije. Za razliku od prošle sezone, Klub Briž ovoga puta nije toliko dominantan u domaćem prvenstvu, a čini se da nastupi u Ligi Šampiona uzimaju svoj „danak“.

RKC Valvijk – Fejnord 2:2

Gosti su imali „više od igre“ na ovom susretu, ali su na kraju morali da se zadovolje samo jednim osvojenim bodom. Domaćini su u dva navrata imali prednost, dok je tim iz Roterdama ipak uspevao da dođe do egala i konačnih 2:2.

Aberdin – Seltik 3:3

Zaista sjajna utakmica i „vatromet“ golova na stadionu „Pittodrie“. Aberdin je imao prednost od 1:0, a zatim i 2:1, ali su „zeleno-beli“ ipak uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Činilo se da će gosti osvojiti ceo „plen“, ali je L.Ferguson u sudijskoj nadoknadi sa penala doneo bod svom timu.

Šahtjor Donjeck – Vorskla 1:1

Ukrajinski šampion je tokom nedelje ostvario senzacionalnu pobedu u Madridu protiv Reala (2:3) u okviru Lige Šampiona, ali je nakon toga podbacio u domaćem šampionatu. Vorskla je povela u ranoj fazi utakmice, dok su domaćini poravnali rezultat u 33. minutu. Iako su gosti od 53. minuta igre ostali sa desetoricom igrača na terenu, tu povoljnu situaciju Šahtjor ipak nije uspeo da materijalizuje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje