četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LESTER SITI – Njukasl 2:4

Veliki „kiks“ Lester Sitija u borbi za TOP 4 Premier lige i ujedno plasman u Ligu Šampiona. Na svom terenu su pretpeli poraz protiv tima kojem objektivno bodovi nisu bili potrebni. Popularne „Lisice“ su „skliznule“ na četvrto mesto na tabeli, te im je pre svih Liverpul glavni protivkandidat za tu poziciju. Pritom, kako do kraja sezone imaju veoma težak raspored sve je i dalje otvoreno, a upravo poraz u ovom kolu potencijalno može mnogo da ih „košta“.

PLZEN – Pribram 3:3

Ko zna koji po red „kiks“ Plzena ove sezone. Ovoga puta nisu pobedili na utakmici, gde je kvota za njihov trijumf bila oko @1.10!? Gosti su u jednom trenutku imali dva gola prednosti, ali je Plzen u 91. minutu susreta uspeo da preokrene rezultat u svoju korist (tada na semaforu je bio aktuelan rezultat 3:2) i kada je delovalo da je sve gotovo, fudbaleri Pribrama su pogotkom u 96. minutu na kraju ipak stigli do jednog boda.

Ren – PARIS SEN ŽERMEN 1:1

Nakon eliminacije iz Lige Šampiona, sva je prilika da PSŽ ove sezone ostaje i bez titule prvaka Francuske. Odigrali su samo 1:1 na gostovanju protiv Rena, iako su nakon prvog dela igre imali minimalni prednost. Tako, na dva kola pre kraja prvenstva imaju tri boda manje od prvoplasiranog Lila, te će popularni „Svetci“ najverovatnije odigrati jednu od svojih najslabijih sezona u poslednjih nekoliko godina.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje