subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Frajburg – BAJERN MINHEN 2:2

Novo-stari šampion Bundeslige je bio veliki favorit na ovom duelu, ali kako im pobeda uopšte nije bila ni potrebna, ne treba mnogu da iznenađuje ostvareni rezultat. Utakmica će pre svega ostati upamćena po tome što je Robert Levandovski postigao svoj 40. prvenstveni pogodak u sezoni i tako se izjednačio rekord koji je do sada „držao“ – Gerd Miler.

Šalke 04 – AJNTRAHT FRANKFURT 4:3

„Orlovi“ su imali imperativ pobede protiv „Rudara“, ali na kraju ostali su „praznih ruku“. Izgubili su od poslednjeplasiranog tima lige i tako nakon ovog kola ostali bez ikakvih šansi za plasman u Ligu Šampiona, već moraće da se „zadovolje“ igranjem u Ligi Evrope naredne sezone.

EVERTON – Šefild Junajted 0:1

Everton ove sezone pokazuje „dva lica“. Dok na gostovanjima igraju izuzetno dobro, na svom terenu ne umeju „da se sastave“. Ovog vikenda doživeli su neuspeh od tima koji je odavno „zakucan“ za samo dno tabele. Iako su primili pogodak već u 7. minutu utakmice, popularne „Karamele“ do kraja susreta nisu uspeli da barem ostanu neporaženi. Klub iz Liverpula sada ima zaista slabe šanse da naredne sezone igra u Evropi.

LIL – St.Etijen 0:0

Pobeda je za „Doge“ bila pod „moranjem“, ali na kraju do nje nisu došli. Gosti nisu imali nikakvog rezultatskog motiva, ali nisu želeli da se „sklone“ favorizovanim domaćinima. Uoči poslednjeg kola Lil ima bod prednosti na vrhu tabele u odnosu na PSŽ, te je titula i dalje u „njihovim rukama“, ali trijumf na strani protiv Anžea je „obavezan“.

MILAN – Kaljari 0:0

„Kiks“ koji sebi Milan jednostavno nije smeo da dozvoli. Naime, da su popularni „Rosoneri“ osvojili sva tri boda i definitivno bi izborili plasman u Ligu Šampiona, ovako ih očekuju „pakleno“ poslednje kolo. Imaju samo poen više od Juventusa koji ima „relativno laku“ utakmicu protiv Bolonje, dok milanskoj ekipi predstoji izuzetno neugodno gostovanje kod Atalante. Milan tako na svom terenu nije savladao ekipu koja je obezbedila opstanak i nije imala velikog motiva, što na kraju potencijalno može „papreno da ih košta“.

BARSELONA – Selta Vigo 1:2

Barselona je do ovog kola i dalje bila u nekoj „ludoj“ kombinaciji za naslov prvaka „La Liga“, ali posle nedeljne utakmice i ta nada je „ugašena“. Mesi je doveo domaćine u vodstvo, da Santi Mina poravnao rezultat nakon prvog dela igre. U 83. minutu utakmice „kriminalni“ (ove sezone) Klemon Legle je dobio drugi žuti (automatski crveni) karton, što su gosti iz Galicije uspeli da „kazne“ ponovo preko Santija Mine i tako ostvare pobedu na stadionu „Nou Camp“.

MIDTJILAND – Randers 1:1

Aktuelni prvak Danske je „prosuo“ dva poena protiv rivala kojem ova utakmica nije ništa značila. Pritom, domaćini su morali da „čupaju“ bod, do kojeg su stigli pogotkom deset minuta pre kraja utakmice. Ipak, usled poraza Brondbija, Midtjiland uoči poslednja dva kola ima dva boda prednosti u odnosu na njih, te su u „pol poziciji“ što se tiče osvajanja šampionske titule.

SLAVIJA PRAG – Karvina 1:1

Meč koji nije imao apsolutno nikakvog rezultatskog značaja – domaćini su uveliko osvojili novi naslov prvaka, dok su gosti osigurali opstanak. Kvota za trijumd Slavije Prag iznosila je oko @1.12, te se nadamo da su mnogi od Vas „preskočili“ ovu utakmicu za koju se na kraju ispostavila da je „nagazna mina“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje