petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MONAKO – Nant 1:1

Utakmica kojom je i otvorena sezone 2021/2022 u „Ligue 1“ donela je i prvi „kiks“ favorita. Naime, Monako je na svom terenu odigrao samo 1:1 u susretu protiv tima koji je minule sezone tek kroz baraž obezbedio opstanak u elitnom rangu takmičenja. „Kneževi“ su prvi stigli do prednosti, ali su gosti pri kraju prvog dela igre nakon kornera uspeli da poravnaju rezultat. U nastavku, domaćini su imali inicijativu, ali nisu uspeli da pronađu „put“ do mreže gostiju.

LION – Brest 1:1

Odmah nakon Monaka, „okliznuo“ se i Lion. I oni su pred svojom publikom osvojili samo bod u susretu protiv Brest. Gosti su na pauzu između dva poluvremena otišli sa golom prednosti, ali su domaći igrači na 30-tak minuta pre kraja meča izjednačili rezultat na semaforu. Ipak, do potpunog preokreta nisu mogli.

Mec – LIL 3:3

Izuzetno uzbudljiva utakmica odigrana je na gradskom stadionu „Saint-Symphorien“. Aktuelni prvak je poveo sa 0:1, ali su domaćini u 52. minutu utakmice imali prednost od dva gola razlike (3:1). Ipak, ubrzo su ostali sa igračem manje na terenu (direktan crveni karton je dobio K.Kouyate), što su gosti i uspeli da iskoriste, te su u 96. minutu stigli do konačnih 3:3 i osvojenog boda (predhodno im je i poništen i pogodak nakon VAR signalizacije zbog minimalnog ofsajda).

SPARTAK MOSKVA – Nižnji Novgorod 1:2

Veoma slab start nove sezone za moskovski klub, kako u domaćem šampionatu, tako i u evropskim kvalifikacijama. Treći poraz na tek četiri odigrana meča i dosta „glavobolja“ za novog šefa struke – Rui Vitoriu. Bili su veliki favoriti u susretu protiv ekipe iz Novgoroda, ali su na kraju ostali potpuno „praznih ruku“.

Dandi Junajted – RENDŽERS 1:0

Minule sezone Rendžers nije doživeo nijedan prvenstveni poraz (veoma uverljivo su osvoji šampionsku titulu), a sada je neuspeh stigao već u drugom kolu. Popularni „Policajci“ su očigledno razmišljali o revanš utakmici protiv Malmea u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona (koju na svom terenu moraju da dobiju), koja je za njih u ovome trenutku daleko značajnija.

Sion – JANG BOJS 1:0

„Vladari“ Švajcarske su gostovali ekipi protiv koje su imali zaista fenomenalan skor u poslednje vreme – 20 utakmica / 19 pobeda i samo 1 nerešen ishod, te Sionu svakako nisu davane velike šanse da taj niz mogu da prekinu, ali upravo to se i dogodilo. Domaćini su poveli u 24. minutu igre, a gosti tokom prvog dela igre nisu uspeli da realizuju jedanaesterac. To ih je na kraju skupo koštalo, jer nisu osvojili ni bod sa ovog gostovanja.

ŠAHTJOR – Oleksandrija 1:2

Možda i najveće iznenađenje vikenda za nama. Oleksandrija je stigla do velikog trijumfa, a kvota za njihovu pobedu u pojedinim kladionicama iznosila je čak @16. Zvuči neverovatno podatak da Šahtjor i četvrtu uzastopnu utakmicu nije savladao Oleksandriju, a iako „Rudari“ igraju kvalifikacije za Ligu Šampiona, to ne može da bude opravdanje za spomenuti neuspeh u ovom kolu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje