četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Altah – SALZBURG 1:1

Gosti su poveli u 9. minutu susreta, a domaćini su poravnali rezultat pet minuta kasnije. I kada se očekivala prava goleada do kraja meča, desilo se potpuno suprotno – 1:1 je ostalo na semaforu sve do poslednje sudijskog zvižduka. Salzburg je svakako bio daleko dominantniji tim na terenu, postigli su i drugi pogodak, ali je on bio poništen.

FEJNORD – RKC Valvijk 2:2

Klub iz Roterdama je prvi stigao do prednosti, ali su gosti nakon prvog dela igre imali prednost na svojoj strani. Fudbaleri Fejnorda su stigli do izjednačenja na samom startu drugog poluvremena, ali na kraju nisu uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist u utakmici koja je završena u 100. minutu.

Arsenal Tula – ZENIT 2:1

Drugi vezani poraz Zenita u nacionalnom prvenstvu. Nakon neuspeha na svom terenu protiv Sočija (1:2), ovoga vikenda identičan poraz pretrpeli su na gostovanju u Tuli. Aktuelni prvak je pogotkom u 88. minutu meča imao bod „u ruci“, ali su domaćini uspeli da tačno na isteku 90. minute postignu svoj drugi gol na meču i tako stignu do velike pobede.

KRASNODAR – Ufa 1:1

Još jedan „kiks“ favorita ovoga vikenda nam dolazi iz Rusije. Krasnodar na svom terenu nije uspeo da savlada poslednjeplasirani tim prvenstva. Pritom, gosti su vodili već od 9. minuta susreta, a domaći sastav je pet minuta pre kraja utakmice izbegao poraz nakon uspešno realizovanog penala.

RENDŽERS – Harts 1:1

Šampion Škotske ima problema sa realizacijom u fazi napada ove sezone, a to se pokazalo i ovoga vikenda. Dugo su imali minimalnu prednost na svojoj strani, ali nikako nisu mogli da postignu i drugi pogodak, kojim bi praktično osigurali pobedu, iako su uputili čak 27 udaraca ka protivničkom golu. Umesto toga, stigla je „kazna“ u poslednjem minutu regularnog vremena, te su „Policajci“ ostali bez očekivane pobede.

JANG BOJS – Lucern 1:1

Jang Bojs je posle pola sata igre imao zaostatak od jednog gola, a situacija se pogoršala pri kraju prvog poluvremena kada je Martins Pereira dobio drugi žuti, odnosno automatski crveni karton. Ipak, na kraju aktuelni prvak Švajcarske je teren napustio kao dosta zadovoljniji rival, jer su do boda stigli pogotkom duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

Sonderjiske – KOPENHAGEN 1:1

Kopenhagen je uoči ovog meča imao osam vezanih trijumfa protiv ekipe Sonderjiske, ali je ovoga vikenda tradicija prekinuta. Prvi su poveli domaćini, dok su gosti poravnali rezultat u 65. minutu. Idealnu priliku za potpuni preokret imali su na samom kraju meča, ali nisu iskoristili jedanaesterac, te su ostali bez celog „plena“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje