četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ZENIT – Rostov 2:2

Drugi put uzastopno Zenit na svom terenu nije uspeo da savlada ekipu, Rostova. Gosti su već u 25. minutu utakmice imali prednost od dva gola, a „heroj“ tima iz Sankt Petersburga bio je Brazilac – Klaudinjo koji je postigao dva pogotka i tako poravnao rezultat, ali aktuelni prvak Rusije na kraju nije „imao snage“ i za potpuni preokret.

BARSELONA – Betis 0:1

Jasno je od samog starta sezone da je Barselona u velikim problemima kako na samom terenu, tako i van njega. Nikako ne uspevaju da „povežu“ nekoliko dobrih rezultata u nizu, a ovoga puta ceo „plen“ sa njihovog stadiona im je „odneo“ Betis. Iako je tek odigrano 15. kolo, Barselona već sada zaostaje prevelikih 16 bodova u odnosu na najvećeg rivala i prvoplasiranog tima lige, Real Madrid.

ATLETIKO MADRID – Majorka 1:2

Aktuelni prvak je daleko od nivoa igara iz minule sezone u kojoj su stigli do šampionske titule. Iako su prvi postigli pogodak, na kraju su ostali „praznih ruku“, što im se u proteklim godinama nije dešavalo. Gosti su do gola vrednog sva tri boda stigli u sudijskog nadoknadi vremena, te su „Jorgandžije“ pretrpeli svoj prvi poraz na domaćem terenu u tekućoj sezoni.

GALATASARAJ – Altaj 2:2

Četvrta uzastopna utakmica u domaćem prvenstvu na kojoj Galatasaraj nije došao do trijumfa, iako su igrali protiv tima koji je bio u još slabijoj seriji rezultata. Gosti su prvi poveli, ali su domaćini uspeli da preokrenut rezultat u svoju korist. Ipak, Altaj se nije predavao, te je u finišu susreta realizovao jedanaesterac i tako osvojio veoma važan bod.

JANG BOJS – Servet 1:2

Jang Bojs je na pravi način „otvorio“ meč, jer su poveli već u 10. minutu. Ipak, na samom isteku prvog dela igre ostali su sa igračem manje na terenu, usled crvenog kartona kojeg je dobio Martins Pereira. Gosti su u drugom poluvremenu uspeli da materijalizuju brojčanu prednost i da preokrenu rezultat. Time, došao je popularni „lom“ iz keca u dvojku, gde je kvota za tu igru iznosila oko @40.

MARSEJ – Brest 1:2

Nije uspeo Marsej da nastavi sa dobrim izdanjima u nacionalnom prvenstvu Francuske. Ovoga puta poraz pred svojom publikom od „zahuktalog“ Bresta. Sastav, Horhea Sampaolija je imao minimalno vodstvo nakon prvih 45 minuta igre, ali su na kraju napustili teren „pognutih glava“. I na ovom duelu prelaz „1 u 2“ sa kvotom od oko @45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje