petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

GENT – Kortrajk 2:2

Druga prvenstvena utakmica u nizu na kojoj Gent nije ostvario pobedu, dok se sa druge strane nastavila veoma dobra forma Kortrajka u poslednje vreme, koji je osvojio čak 10 bodova u predhodna četiri duela. Na ovom susretu gosti su prvi stigli do prednosti, ali su favorizovani domaćini uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. I kada se činilo da ceo „plen“ pripada Gentu, u sudijskoj nadoknadi vremena D.Mbayo je postigao pogodak i tako postavio konačnih 2:2.

FEJNORD – Vitese 0:1

Drugi poraz Fejnorda u poslednja tri kola, te klub iz Roterdama deluje da polako „ispada iz trke“ na naslov prvaka Holandije. Vitese je pak, produžio svoj sjajan niz rezultata i ujedno su zadržali visoku četrvtu poziciju na tabeli. Jedini pogodak na utakmici viđen je u 69. minutu susreta, dok je domaćem timu nekoliko minuta kasnije gol poništen nakon VAR signalizacije.

BENFIKA – Moreirense 1:1

Benfika je bila apsolutni favorit u suretu protiv Moreirensea, ali su na kraju „Orlovi“ osvojili samo jedan bod. Gosti su nakon jednog sata igre poveli zahvaljujući autogolu, ali su domaćini četiri minuta kasnije poravnali rezultat na semaforu. Ipak, iako je lisabonski klub imao inicijativu do kraja meča, na kraju nisu uspeli da stignu do očekivanog trijumfa.

BRAGA – Maritimo 0:1

Nastavio je Maritimo sa serijom pobedom, a ovoga puta na veoma teškog gostovanju u Bragi. Do jedinog gola na meču stigli su u 90. minutu, a tokom prvog dela igre trener Braga – C.Carvalhal je dobio direktan crveni karton.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje