petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ARSENAL – Barnli 0:0

Londonski klub je bio apsolutni favorit za trijumf u susretu protiv poslednjeplasiranog tima Premier lige, ali tu ulogu nisu uspeli da opravdaju. Samo bod pred svojom publikom, iako su sasvim izvesno očekivali ceo „plen“. Arsenal je statistički bio dosta dominantniji tim na terenu, ali jednostavno nisu uspeli da pronađu „put“ do protivničke mreže. Kiks za popularne „Tobdžije“ u njihovoj nameri da budu među TOP 4 tima lige, dok je sa druge strane Barnli stigao do veoma važnog boda u borbi za opstanak.

Sautempton – MANČESTER SITI 1:1

Seriji od 12 uzastopnih prvenstvenih pobeda Mančester Sitija ovoga vikenda je došao kraj na gostovanju u Sautemptonu. Domaćini su poveli već na samom početku meča, dok su popularni „Građani“ došli do izjednačenja u 65. minutu, ali do potpunog preokreta na kraja nisi mogli.

REAL MADRID – Elče 2:2

Ponovo je Real Madrid imao velikih problema u susretu sa Elčeom. Tokom nedelje je „Kraljevski klub“ tek nakon produžetaka kao gost eliminisao Elče iz nacionalnog Kupa Španije „Copa del Rey“, ali je u nedelju usledila „osveta“. Karim Benzema je u 33. minutu utakmice promašio jedanaesterac, a gosti su u završnici prvog poluvremena stigli i do prednosti. To vodstvo su i duplirali na 15-tak minuta pre kraja meča i kada se činilo da je pobeda u njihovim „rukama“ – Luka Modrić (sa penala) i Eder Militao u sudijskoj nadoknadi vremena su spasili svoj tim poraza.

AZ ALKMAR – Kambur 0:0

Do ove utakmice AZ Alkmar je imao devet vezanih pobeda u svim takmičenjima. Ipak, na svom terenu nisu uspeli da savladaju ekipu koja ne zna za pobedu na poslednjih pet utakmica. Domaćini su imali 2/3 vremena loptu u svom posedu, znatno veći broj udaraca ka protivničkom golu – 18, isto toliko kornera, ali na kraju moraju da se zadovolje jednim osvojenim poenom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje