četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LEGIJA – Stal 2:3

Legija je na svom terenu pretrpela neočekivan poraz od ekipe koja se nalazi na predposlednjem mestu na tabeli. Veliki kuriozitet predstavlja činjenica da su gosti sva tri gola postigli sa „bele tačke“, što je zaista retkost, pogotovo kada je u pitanju tim koji važi za autsajdera.

RB LAJPCIG – Keln 0:0

Nakon serije dosta dobrih rezultata, ovog vikenda usledio je „kiks“ RB Lajpciga. Bili su veliki favoriti protiv „Jarčeva“ koji su se tokom čitavog meča veoma dobro branili, te su na kraju uspeli da osvoje veoma vredan bod.

SALZBURG – Volfzberger 2:3

„Prazne puške u prvom i vatromet golova“ u drugom poluvremenu, najbolje opisuje dešavanja na stadionu „Red Bull Arena“. Gosti su na samom startu drugog dela igre postigli dva veoma brza gola, ali je Salzburg 20. minuta pre kraja meča uspeo da poravna rezultat. Kada se činilo da domaćini mogu u potpunosti da preokrenu utakmicu u svoju korist, fudbaleri Volfzbergera su postigli i treći pogodak, čime su osvojili sva tri boda sa najtežeg gostovanja u sezoni.

MARIBOR – Aluminij 2:2

„Sapleo“ se Maribor protiv tima koji se nalazi u opasnoj zoni. Aluminij je dva puta imao prednost u prvom poluvremenu, ali je u oba navrata Maribor uspevao brzo da se „vrati“. Ipak, u drugih 45 minuta igre nisu uspeli da pronađu „put“ do mreže gostiju, te su na kraju morali da se zadovolje samo jednim osvojenim bodom.

BARSELONA – Valensija 2:2

Ponovo se Valensija pokazala kao izuzetno opasan rival protiv najjačih timova u prvenstvu. Nedavno su savladali Real Madrid (4:1), a sada su osvojili i bod na stadionu „Camp Nou“. Barselona je uspela da „izvuče“ pobede protiv Levantea i Real Sosijedada, ali sada protiv „Slepih miševa“ nisu mogli, iako su u jednom trenutku imali prednost na svojoj strani.

SEVILJA – Valjadolid 1:1

Klub iz Andaluzije je poveo u 30. minutu preko penala i do samog kraja meča su uspešno „čuvali“ minimalnu prednost. Delovalo je da će Sevilja upisati sva tri boda, ali im je planove „pomrsio“ – R.Garcia koji je sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca postavio konačan rezultat nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje