četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Produžena suspenzija: Ništa od ITTF turnira do kraja avgusta!

Svetska stonoteniska federacija odlučila je da produži obustavu svih događaja ITTF-a do kraja avgusta 2020. zbog trenutnih efekata pandemije koronavirusa.

ilustracija (foto: ITTF)

Otvoreno prvenstvo Češke, prvobitno zakazano između 25. i 30. avgusta u Olomoucu, otkazano je nakon što su ITTF i češki stonoteniski savez došli do zaključka da je događaj nemoguće organizovati, usled trenutnih ograničenja putovanja i potencijalnih rizika po zdravlje i bezbednost.

U međuvremenu, otvoreno prvenstvo Hong Konga bilo je zakazano još od 5. do 10. maja, ali se ono neće održati ove godine. Događaj je bio privremeno odložen, a ITTF i stonoteniski savez Hong Konga zajedno su radili na pronalaženju novih pogodnih datuma do kraja godine. Međutim, trenutna ograničenja putovanja onemogućila su odlaganje ovog turnira u okviru 2020.

ITTF će nastaviti da istražuje mogućnost organizacije događaja koji bi se mogli održati u poslednjim mesecima 2020, u slučaju da pandemija koronavirusa i dalje ne dozvoljava organizovanje potpuno otvorenih međunarodnih događaja.

Evropsko u septembru?

Evropska stonoteniska unija najavila je da će šampionat Evrope za seniore biti održan u septembru ove godine. Tekst sa detaljnim informacijama o održavanju ovog turnira naši čitaoci mogu očekivati uskoro.


Izvor: Stoni tenis org

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje