subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pronašli su zamenu za povređenog napadača

Mladi engleski napadač Andre Grin (Andre Green) do kraja tekuće sezone nastupaće u ekipi Čarlton Atletika, gde je stigao kao pozajmljeni igrač Aston Vile.

Grin je ovu sezonu započeo na pozajmici u redovima Prestona, gde je trebao da ostane do maja 2020. godine, ali nakon što je odigrao samo 4 ligaška meča saradnja je prevremeno prekinuta.

U svoj novi klub je stigao kao zamena za 20-godišnjeg napadača Džonatana Leka, inače jednog od najboljih igrača ove sezone, koji je zbog povrede ligamenata već sada završio sezonu.

Twitter/Charlton Athletic FC

21-godišnji fudbaler, koji primarno nastupa na poziciji levog krilnog napadača, u dosadašnjem toku karijere nastupao je za mlađe kategorije Aston Vile, a zatim i za prvi tim “Lavova“.

Tokom leta 2018. godine preselio se u Portsmut, na šestomesečnu pozajmicu, ali ni pored 5 pogodaka na 12 utakmica nije uspeo da dobije mesto u startnoj postavi.

Čarlton u ovom trenutku zauzima 19. mesto na tabeli Čempionšipa, a “zahvaljujući“ brojnim izostancima čini se da će čuvanje drugoligaškog statusta biti veoma teška misija.


Naslovna fotografija: Youtube/Aston Villa (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje