petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Propala prodaja!

Fanovi engleskog premierligaša – Njukasla bili su u ekstazi kada je vlasnik kluba – Majk Ešli odlučio da proda klub prebogatim biznismenima iz Saudijske Arabije (za iznos od 300 miliona funti), ali na njihovo veliko razočaranje do toga na kraju neće doći.

Naime, iako je pre nekoliko meseci bilo objavljeno da popularne „Svrake“ od naredne sezone imaju novog vlasnika, investicioni fond iz Saudijske Arabije na čelu sa princom Muhamedom bin Salmanom doneo je odluku da se povuče iz ovog procesa u potpunosti.

„Sa dubokim uvažavanjem Njukaslove zajednice i značaja u fudbalskom svetu, na kraju smo ipak odlučili da se povučemo iz kupovine fudbalskog kluba Njukasl. Bili smo veoma zainteresovani da investiramo u klub i grad i verovali smo da ćemo moći da promenimo istoriju kluba s tradicijom i sjajnim navijačima. Nažalost, dugotrajni proces u trenutnim okolnostima, zajedno sa globalnom nesigurnošću, učinio potencijalnu investiciju više komercijalno neodrživom“, navodi se u saopštenju.

Svakako „kraj sna“ za sve navijače Njukasla koji su bil veoma uzbuđeni zbog „nove ere“ svog kluba koji je u narednim sezonama trebao da bude konkurentan za sam vrh Premier lige, jer su se imena poput – Gereta Bejla, Filipe Kutinja, Edinsona Kavanija, Kalidu Kulibalija i mnogih drugih dovodila u vezu sa „crno-belima“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje