subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prosinečki nagovestio transfer Edina Džeke?!

Bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko već tokom ovog leta bi mogao da napusti ekipu Rome i pređe u redove Intera iz Milana, a kako prenose tamošnji mediji sam transfer je veoma blizu realizacije.

Nekoliko italijanskih portala prenelo je da bi transfer mogao da vredi oko 15 miliona evra, a sam fudbaler bi zarađivao oko 4,5 miliona evra po sezoni.

Dok svi očekuju konačan rasplet ove sage, selektor BiH Robert Prosinečki odgovorio je na pitanja novinara zašto se Džeko nije pojavio na okupljanju reprezentacije pred mečeve sa Finskom i Italijom, koje je bilo zakazano za petak.

– “Džeko je dobio nekoliko dana slobodno, jer mora nešto da završi u Italiji. Nadam se da će uspeti u tome i da će svi biti zadovoljni“, objasnio je Prosinečki.

33-godišnji fudbaler se u međuvremenu pridružio saigračima te će zasigurno uzeti učešće na utakmicama koje će se odigrati 8. juna u Tampereu i tri dana kasnije u Torinu.

Nema sumnje da bi baš Džeko mogao da bude odlična zamena za Maura Ikardija koji će sudeći po nedavnim događajima vrlo verovatno napustiti “Neroazure“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje