subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Protiv ove ekipe imaju 10 pobeda u nizu!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 25. kola danske Superlige (Championship Group) u kojoj će snage odmeriti Randers i Midtjylland.

Randers se uoči večerašnjeg duela nalazi na poslednjoj, 6. poziciji u okviru ove grupe, s obzirom na to da je do sada ostvario 9 pobeda, 5 remija i 10 poraza i tako osvojio 32 boda.

Sa druge strane, Midtjylland na svom kontu ima 49 poena i skor od 15 pobeda, 4 remija kao i 5 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 1. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Randers FC – Midtjylland (www.flashscore.com)

Pored toga što je gostujući tim u mnogo boljoj formi u odnosu na svog današnjeg protivnika, trebalo bi napomenuti da oni na svojoj strani imaju i tradiciju. Naime, Midtjylland je uspeo da savlada Randers na svakoj od poslednjih 10 međusobnih utakmica i to uz gol razliku 23:4.

Ukoliko mislite da će prvoplasirani tim doći do nove pobede nad ovim rivalom tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,00, ali s obzirom na dužinu samog niza postoje dobre šanse da se on konačno prekine. Za šta god se odlučite, srećno!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje