subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Protiv ovog rivala imaju odličan učinak!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta odigraće se utakmica između Fenix-a i Penarol-a, u sklopu 15. kola urugvajske Primere Division – Apertura.

Fenix je do sada ostvario 3 pobede, 8 remija i 3 poraza, pa se nakon 14 odigranih kola nalazi na 9. poziciji i to sa ukupno 17 bodova.



Penarol, sa druge strane, ima 23 poena i zauzima 5. mesto na tabeli, dok na svom kontu ima skor od 6 pobeda, 5 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Fenix – Penarol (www.flashscore.com)

Iako se forma ove dve ekipe ne razlikuje previše, uloga velikog favorita je pripala gostujućem sastavu, tj. Penarolu. Trebalo bi napomenuti da će na strani te ekipe danas stojati i tradicija, s obzirom na to da su Fenix savladali na poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica i to svaki put uz bar 2 postignuta gola.

Novi trijumf Penarola se plaća kvotom 1,65, dok kombinaciju “2&G2+“ možete odigrati po kvoti 1,95. Koji rezultat ćemo videti na ovoj utakmici?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje