utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Protiv ovog rivala redovno dolaze do tri boda!

Ekipe Independiente Medellin i Jaguares Cordoba sastaju se ovog četvrtka, sa početkom od tačno 21 časa, a taj meč će biti odigran u sklopu 14. kola kolumbijske Primere A.

Independiente Medellin se nakon 13 odigranih kola nalazi na 13. poziciji, na svom kontu ima ukupno 15 bodova, a do sada je ostvario 4 pobede, 3 remija i 6 poraza.



Jaguares de Cordoba ima 3 boda manje od današnjeg protivnika, uz skor od 3 pobede, 3 remija i 7 poraza, zbog čega se sada nalazi na 16. poziciji.

Međusobne utakmice: Ind. Medellin Jaguares de Cordoba (www.flashscore.com)

Ni jedna ni druga ekipa ne može da se pohvali kvalitetnim izdanjima u proteklih nekoliko kola, ali kladionice ipak u velikoj meri favorizuju domaćina. Jedan od razloga za to bi mogao da leži u činjenici da njima ovaj protivnik leži te da su istog uspeli da savladaju na svakoj od poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica.

Ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti i da će Independiente ponovo slaviti, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,75, a kombinaciju “1&0-3“ po kvoti 2,30.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje