utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Protiv ovog rivala su vezali 8 pobeda uz gol razliku 28:5

Ekipe Admira i Rapid Vienna sastaće se ove subote od 17 časova, a reč je o utakmici 12. kola austrijske Tipico Bundeslige.

Admira se trenutno nalazi na poslednjoj, 12. poziciji jer je od početka sezone osvojila 7 poena i upisala 2 pobede, 1 remi i čak 8 poraza.

Rapid se, sa druge strane, nalazi na 4. poziciji sa 21 osvojenim bodom, dok iza sebe ima skor od 6 pobeda, 3 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Admira – Rapid Vienna (www.flashscore.com)

Ekipa Rapida u poslednje vreme igra toplo-hladno i ne uspeva da uđe u pobedničku formu, ali bi utakmica sa Admirom mogla da bude prava prilika za tako nešto. “Zeleno-beli“ definitivno mogu da se pohvale učinkom ostvarenim protiv ovog rivala s obzirom na to da su slavili na svakoj od prethodnih 8 utakmica i to uz 28 postignutih i samo 5 primljenih golova

Za novi trijumf aktuelnog vicešampiona nudi se kvota 1,50, dok kombinaciju “2&G2+“ možete ispratiti po kvoti 1,70. Hoće li Rapid i danas odneti 3 boda?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje