četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvi golman Partizana završio sezonu!

Prvi golman beogradskog Partizana, 26-godišnji Filip Kljajić, zbog povrede desne šake primoran je da završi sezonu na nešto više od 2 nedelje pre odigravanja poslednjeg kola. Mladi fudbaler crno-belih je tokom poslednjeg treninga pred put u Ivanjicu zaradio prelom kosti koja spaja srednji prst i zglob desne šake zbog čega će u naredne 3 nedelje morati nositi gips.

Filip Kljajić je igrač Partizana postao još u februaru 2014. godine, ali je drugi deo sezone 2014-15 proveo na pozajmici u Teleoptiku. Zvaničan član Partizanovog prvog tima postao je tokom leta 2015. godine, a do danas je boje tog kluba branio ukupno 43 puta, gde je pritom primio 32 gola, a čak 21 put ostvario “cleen sheet“. U dosadašnjem toku tekuće sezone upisao je 29 nastupa, gde je pritom primio samo 14 golova i na 16 utakmica uspeo da sačuva svoju mrežu.

Partizan će večeras od 20 časova u okviru 34. kola plej-of grupe gostovati ivanjičkom Javoru. Trener Marko Nikolić od golmana može da računa na Nemanju Stevanovića (6n/-8g) i Marka Jovičića (0n/0g).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje