petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvi tip od našeg novog saradnika iz Splita!

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Splita koji će u budućnosti davati predloge iz Hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!

16:30 (prijateljska utakmica) ISTRA – GORICA
Dame i gospodo, curice i dječaci, žene i muškarci IMAMO PRVU UTAKMICU NA BALKANU nakon pauze!
Negdje na pola puta u Rijeci ove dvije momčadi će nakon vjerovatno najduže pauze odmjeriti snage. Prema riječima trenera i stručnog stožera igrači obje momčadi su zdravi, nema ozljeda i u zadovoljavajučoj su fizičkoj spremi. To ni nije toliko iznenađenje jer su iz kućnog amijenta na teren izašli prije gotovo mjesec dana, obje momčadi su rad u grupa počele primjenjivati od prvih dana dozvole, a kolektivni (normalni) treninzi u Hrvatskoj su na snazi od 11.05.
Ono što je zajedničko za obje momčadi je činjenica da im ova pauza i nije tako loše sjela, ponajviše Gorici koja je tri kola prije pauza dobila novog trenera. Litvanac Dambrauskas tako je dobio potrebno vrijeme da upozna prije svega svoju momčad, pa onda i protivničke, a kroz ove kratke pripreme dobit će vrijeme i da se momčad prilagodi na nove taktičke zamisli. Razlika u stilu igre Gorice bila je već vidljiva, a sada očekujemo da će biti još i primjetnija jer za razliku od bivšeg trenera Jakirevića sadašnji Dambrauskas više voli i teži igrati na posjed te napadački što će se sigurno svidjeti sjajnim ofenzivcima Gorice Lovriču i Ndyaeu. S druge strane, Istra je bila te je još uvijek u velikoj borbi za ostanak, pa sigurno da je dodatno vrijeme dobrodošlo treneru Prelecu i njegovim trupama.
Za ovu utakmicu odlučili smo se za okladu na golove zbog nekoliko faktora. Prije svega oba su trenera naglasili da su igrači bili izrazito zadovoljni i sretni povratkom na teren, Prelec je čak usporedio trenutak kada se zaigrao nogomet s onim kada djeca dobiju novu igračku. Zbog toga smo gotovo sigurni da će obje momčadi željeti pobjedu te se nadmetati bez prevelike koncentracije na obranu kao što bi to vjerovatno bilo da se igra prvenstvena utakmica. Također važan faktor je i stil igre obje momčadi za koje možemo reći da nisu obrambeni, Istra iako je pri dnu na ljestvici nikada nije igrala previše defenzivno, a napadati voli i Gorica posebice pod novim trenerom. Razlog toga vjerovatno je i činjenica da su oba trenera mladi i ambiciozni iz takozvane „laptop generacije“ te imaju neke ciljeve i ambicije u karijeri, a ne kao stara lica HNL koja su koncentrirana prije svega na što duže preživljavanje.
Naša oklada za ovaj susret je kao što smo rekli na golove, očekujemo ih barem tri jer u ovom trenutku sve nam ide u prilog. Lijepo vrijeme, odličan teren, igrači željni i motivirani, a opet s primislima da su tek pripremne utakmice jednostavno ne igraju obranu s tolikom doze koncentracije i duela.
Neka se lopta zakotrlja!
PROGNOZA: više od 2.5 golova @1.70
by Crne Kese ( https://www.facebook.com/CrneKese001/)


Foto (screenshot): https://www.youtube.com/watch?v=RAMUuYnD0vU

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje