četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pui srušio Gaskea za titulu u Monpeljeu!

U francuskom finalu u kom su se sastali Rišar Gaske i Luka Pui slavio je mlađi Francuz Luka Pui rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:2) 6:4.

Meč je u najmanju ruku bio izjednačen, jer su pobednika meča odlučila dva manja intervala u kojima je Rišar Gaske imao pad u igri.
U prvom setu Pui je spasio dve ključne dve brejk lopte pri rezultatu 4:4 i tako sprečio nalet Gaskea. Kasnije u taj brejku svoj servis je čuvao jako dobro, dok je Gaske svoja dva servisa ispustio i tako je Pui došao do prvog seta.

Drugi set je protekao u sličnom stilu. Serveri su relativno lagano osvajali svoje gemove, s tim što je Pui bio nešto agresivniji na riternu i sve više pritiskao servis Gaskea.
Drugi Gaskeov pad u igri dogodio se u najgorem mogućem trenutku, u petom gemu drugog seta kada je Pui imao tri vezane brejk lopte. Jednu od te tri je iskoristio što je bio početak kraja.
Pui je zaista dobro servirao i nije dao ni promil šanse Gaskeu za neki eventualni povratak. Svoj servis je čuvao do kraja i tako osvojio pet trofej u karijeri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje