četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Puklo“ na relaciji Milan – Donaruma?

Italijanski reprezentativac – Đanluiđi Donaruma (22) je sasvim sigurno jedan od najtalentovanijih mladih čuvara mreže na svetu, a prema poslednjim informacijama koje dolaze sa Apenina, od narednog leta imaće nove poslodavce.

Naime, perspektivni golman i njegov agent Mino Rajola su odbili poslednju ponudu aktuelnog kluba – Milana koja je glasila – višegodišnji ugovor, godišnja plata u iznosu od 7 miliona eura plus bonusi, kao i klauzula u slučaju da „Rosoneri“ ne zaigraju u Ligi Šampiona.

Ipak, ta ponuda nije prihvaćena, jer se insistirali na fiksnoj plati od 12 miliona eura po sezoni, zahtev koji uprava „crveno-crnih“ nije želela da prihvati.

Stoga, Donaruma je trenutno veoma blizu „izlaznim vratima“ Milana, jer mu aktuelni ugovor ističe kroz dva meseca – 30. jun 2021. godine. Međutim, nada za produžetak saradnje i dalje postoji, ali je u ovom momentu realniji njegov odlazak sa stadiona „San Siro“.

U slučaju da Donaruma i definitivno napusti klub, Milan je u kontaktima sa standardnim prvotimcem LilaMajkom Manjanom koji bi trebao da pristigne u Milano, ukoliko „Rosoneri“ ostanu bez prvog čuvara mreže.

Sa druge strane, za „usluge“ Đanluiđi Donarume najviše je „zagrizao“ – torinski Juventus koji bi rado video reprezentativca „Azura“ u svojim redovima.

Popularni „Điđi“ je „ponikao“ upravo u Milanu, za prvi tim ovog kluba je debitovao tokom 2015. godine i do sada je ukupno u 246 navrata „branio gol“ italijanskog velikana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje