subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Putem trnja do (NBA) zvezda!!!

Batler je rođen 1989. godine u Hjustonu. Iako mu je majka bila jedini oslonac do 13 godine, ona ga je izbacila iz kuće. Batler je narednih nekoliko nedelja proveo kod prijatelja, a svoju lošu situaciju je iskoristio da se skroz okrene košarci. Jednom ga je Lesli Jordan izazvao u šutiranju trojki gde je i krenulo njihovo prijateljstvo, ali i bolji dani za Batlera. Batler je primljen u Leslijevu porodicu.

Posle završetka srednje škole, primljen je na koledz Market gde je igrao od NBA asova sa J. Krovderom. Skaute nije mnogo zanimao pošto su govorili da je spor, nizak i sa lošim šutem. Priliku su mu dali Chicago Bulls-i, tako što su ga izabrali za 30 pika na draftu 2011. godine.

Batler nije na startu dobijao mnogo šansi, ali se vremenom izborio za bolji tretman. Nagrada za trud je stigla 2015. godine kada je proglašen za košarkaša koji je najviše napredovao u NBA ligi. Tokom leta je iz Chicaga prešao u Minesotu.

Ljudi nisu verovali u Batlera, ali je Batler pokazao da je sve moguće. Imao je mnogo prepreka iza sebe, ali je sve prebrodio. Danas je kao što svi znamo, Batler jedna od najvećih NBA zvezda. Evo i nekih od sjajnih poteza ovog košarkaša:

https://www.youtube.com/watch?v=OZlTw4bz_1Q

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje