Advertisement

Iskusni crnogorski strateg Dragan Radojičić imenovan je ovog petka za novog šefa stručnog štaba u ekipi beogradskog Rada.

Radojičić će trenersku dužnost preuzeti od Srđana Stojčevskog, ali tek nakon utakmice protiv šabačke Mačve koja će biti odigrana u subotu uveče.

– ”Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente”, rekao je novi trener tima sa Banjice.

– ”Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu.

Radojičić je poslednji trenerski angažman imao na klupi Proletera koga je  tokom prošle sezone doveo do 8. mesta na tabeli srpskog prvenstva. Pre toga, bio je trener Vojvodine, Novog Sada, Sutjeske, Budućnosti, OFK Beograda, Rudara i Grblja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here