subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Radnički produžio ugovor sa najboljim strelcem

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca produžio je saradnje Nikolom Lukićem koji je u prošloj sezoni sa 54 gola na 23 meča bio najbolji strelac kluba

– Odlučio sam da produžim ugovor, jer sam prezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Sve funkcioniše na najbolji mogući način. Uprava je uvek spremna da nam izađe u susret i vlada jedna jako lepa atmosfera. I u samoj ekipi hemija je odlična. Mlađi igrači su fenomenalni ljudi i nema sumnje da će u budućnosti biti i takvi vaterpolisti – rekao je Lukić.

Lukić je jedini igrač koji je u poslednjih pet sezona osvojio sve domaće trofeje. U Kragujevac je stigao pred početak prošle sezone, posle četiri uzastopne duple krune, tri sa Partizanom i jedne sa Šapcem, a na pragu da to ostvari i peti put bio je pod kapicom Radničkog, sa kojim je osvojio Kup Srbije, ali je ostao bez Prvenstva, pošto je takmičenje otkazano usled epidemije koronavirusa.

– Došao sam u Radnički kako bih napredovao kroz rad sa Urošem Stevanovićem, koji je odličan trener, i ispostavilo se da nisam pogrešio. Odigrao sam jednu od najboljih sezona u karijeri i mislim da ću ovde i dalje napredovati. U Kragujevcu imam sve potreb-ne uslove za to. Grad je manji od Beograda, ali ima sve što je neophodno, uz sjajne uslove i na samom bazenu. Radnički je zdrav klub, ima svetlu budunost i nadam se da ću još dugo biti ovde – zaključio je Nikola Lukić.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje