četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Radonjić: Očekuje nas još teža utakmica

Košarkaši  Crvene zvezde nakon uvodne pobede u finalnoj seriji  ABA lige, okreću se drugoj utakmici koja je na programu već u utorak na istom mestu u hali „Aleksandar Nikolić“.

Drugi meč finala na programu je u utorak od 20.30 časova, pa će obe ekipe imati samo 48 časova da se osveže i pripreme za drugi meč finala.

Crveno-beli u prvoj utakmici nisu mogli da računaju na Marka Jagodića Kuridžu i Korija Voldena, a odluka o nastupu povređenih igrača u drugoj utakmici biće doneta pred njen sam početak.

Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić: „Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ono koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bi došli do pobede“ rekao je trener crveno-belih i dodao da je situacija sa povređenim igračima Korijem Voldenom i Markom Jagodićem Kurdižom bez koji je Crvena zvezda igrala oslabljena prvu utakmicu, i dalje neizvesna:

Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice“ zaključio je Radonjić.

Nakon druge utakmice u Beogradu, serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj 3 biti odigrana u subotu u dvorani „Morača“.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje