Advertisement

Da dame i gospodo, u polufinalu Rolan Garosa gledaćemo klasik tenisa u kojem će snage odmeriti Rafael Nadal i Rodžer Federer.
Bez obzira što su Nadal i Đoković odigrali više mečeva, rivalstvo između Nadala i Federera je podiglo popularnost tenisa na još veći nivo, i između ostalog stvorilo Novaka kao igrača kakav je danas. Jednog krasi brutalna fizička snaga i maksimalna posevećenost tenisu, dok je drugi sušta suprotnost. Elegencija, lep tenis za oko sve su to epiteti koji opisuju Federerov tenis.

Nema potrebe ovde nešto mnogo analizirati kada se sve zna. Nadal će igrati na Federerov bekend i na taj način tražiti grešku protivnika. Sa druge strane, Federer će pokušati da hvate te loptice u penjenju i na taj način poništi te spinove. Našao je Federer recept za Nadala u poslednje vreme, jer je vezao nekoliko pobeda nad najvećim rivalom. Ipak, ovo je Šatrije, Nadalova dnevna soba i tu je Federer doživeo teške poraze protiv Nadala.

Nadal je veliki favorit kada igra ovako dobro i tu nema spora. Ipak, ovaj meč treba gledati i sa drugog aspekta, a to je publika i spektakl koji se očekuje. Iz tog razloga ne verujemo da će Nadal počistiti Federera (iako je realno) te će meč biti nešto neizvesniji, ali na pet setova da Federer dobije Nadala u to sumnjamo. Videlo se da Federer ima krizu sa kondicijom u meču protiv Vavrinke, i da nije bilo one kiše pitanje je da li bi Federer prošao.

Ovako zbog publike i celog sveta koji željno iščekuju ovaj duel igramo over gemove, jer ne verujemo da će Nadal dobiti sa 3:0, a pored toga Federer teško može do pobede.

Naravno, tu je i kiša koja će danas vrlo verovatno padati pa ako budemo imali sreće da im prekinu meč, to će nas sigurno približiti overu.

Predlog za klađenje: Više od 32,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.