četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rafael Nadal – Stefanos Cicipas – Najava meča

Duel izneđu Rafaela Nadal i Stefanosa Cicipasa direktno odlučuje ko će uz Dominika Tima u polufinale završnosg Mastersa u Lodnonu. Kladionice favorizuju Nadala sa kvotom 1,40, a margina je postavljena na 22,5.

Škakljiv meč i škakljive kvote, a pošto ovaj meč odlučuje ko ide dalje. za očekivati je da će borba biti ljuta.

Nadal je u prvom kolu pobedio Rubljova bez većih problema. Bio je dovoljno strpljiv i pametnom igrom je nadigrao mladog Rusa. U meču protiv Dominika Tima je već bila drugačija situacija. Bio je to jako dobar meč, možda i jedan od boljih ove sezone. Obojica su sjajno igrali, ali agresivnija igra Tima je donela prevagu. Prosto, Nadal je bio previše pasivan, dozvoljavao je Timu da diktira tempo i na kraju je zasluženo poražen. No, Nadal prikazanom igrom nikako ne može biti nezadovoljan, jer je protiv Tima izgubio meč na 2-3 lopte.

Što se Cicipasa tiče pričali smo već o njemu. Od Rolan Garosa pa na ovamo njegova forma je u velikom padu. Loše je igrao turnire u dvorani. Ovde je izgubio od Tima, a dobio Rubljova uz dosta sreće. Rus je u tom meču imač i meč lopte, ali je na kraju poražen. Ipak, realna slika Cicipasa ne izgleda dobro i danas je svakako autsajder.

Ovde se prednost mora dati Nadalu, jer je on u ovakvim mečevima mnogo bolji i iskusniji igrač. Biće zanimljivo videti kako će Nadal danas igrati protiv Cicipasovog bekenda. Smatramo da je tu prednost Nadalova, jer za razliku od Tima koji tim udarcem bez problema može da napada, Cicipasu je to dosta slabiji udarac. Verujemo da će Grk igrati sa dosta slajsa i da će time pokušati da poremeti Nadala, ali mu neće uspeti. Nadal ponovo pominjemo sjajno servira. To je bio slučaj i u Parizu, a nastavlja se i ovde, jer je u dva meča samo jednom pretrpeo brejk. Njegov glavni problem je igra na riternu, jer slabo realizuje brejk lopte.

Sve u svemu Nadal je u ovom trenutku sigurniji igrač i predost dajemo njemu.

Predlog za klađenje: Pobeda Nadala sa 3 i više gemova razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sosptvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje