Advertisement
MaxBet

Ekipa Sinsinati Bengalsa igra možda i najgoru sezonu u istoriji franšize. Bengalsi su jedini tim u ligi koji za sada nema pobedu, a kako stvari stoje, čini se da je neće ni ostvariti.

Na udaru navijača, ali i stručnog štaba je bio kvoterbek Endi Dalton. Dalton je franšizni kvoterbek, a Bengalsi pod njegovim vođstvom veću duži niz godina nisu uradili nešto što je vredno pomena. Bengalsi dugo nisu igrali plej of, a nakon startnih 0-8 ove sezone, Endi Dalton je poslat na klupu. Priliku da predvodi napad Bengalsa je dobio ruku Rajan Finli.

Finli je vodio tim u prethodne tri utakmice, ali ni on se nije proslavio. Bengalsi su izgubili sve tri utakmice, a najveći problem je predstavljao produktivnost napada. Finli je u ova tri meča kompletirao 41 pas iz 87 pokušaja za 474 prebačenih jardi, uz dva pasa za tačdaun i dva intersepšna. Zaista, krajnje skromno, a nakon poraza od Pitsburga glavni trener Zak Tajlor je doneo odluku da startni kvoterbek ponovo bude Endi Dalton.

Bez obzira što su Bengalsi uglavnom gubili, pod vođstvom Daltona napad je bio dosta produktivniji, i sa njim su šanse za pobedom bile veće. Dalton je za osam utakmica kompletirao 204 pasa iz 338 pokušaja za 2,252 prebačena jarda uz 9 pasova za tačdaun 8 intersepšna. Dalton ima mnogo više iskustva i čini se da će do kraja sezone on voditi napad.

Ipak, ova odluka Zaka Tejlora je jasna i šalje poruku Finliju da se na njega ne računa. Ni Dalton zasigurno nije siguran, a u predstojećem draftu Bengalsi će gotovo sigurno tražiti kvoterbeka oko kojeg će graditi tim.


Fotografija preuzeta sa linka:  https://bengalswire.usatoday.com/2019/10/14/bengals-bench-andy-dalton-poll/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.