petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rakitić se oprostio od nacionalnog dresa

Ivan Rakitić se oprostio od nacionalnog dresa. Nakon punih 13 godina i više od 100 utakmica odigranih za selekciju Hrvatske, 32-godišnji vezista je odlučio da se penzioniše, bar kada je u pitanju reprezentativni fudbal.

– „Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača„, poručio je Rakitić.

Dugogodišnji fudbaler Barselone, a sada član Sevilje, svoju karijeru u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske započeo je tokom septembra 2007. godine, da bi do danas odigrao ukupno 106 utakmica i postigao 15 golova. Najviše uspeha je imao na Svetskom Prvenstvu u Rusiji gde je sa “Vatrenima“ osvojio srebrno odličje.


Naslovna fotografija: Youtube/Hrvatski nogometni savez (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje