petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Real sa 3 upitna igrača pred Sevilju

Kapiten Sergio Ramos, urugvajski veznjak Federico Valverde i brazilski napadač Vinicius Junior propustili su današnji trening u Realu , dva dana pre važnog meča sa Sevillom na Alfredu Di Stefanu.

Trojica igrača trenirala su u teretani odvojeno od ostalih saigrača. Beli ugošćuju andaluzijce u nedelju uveče, s mišlju na obaveznu pobedu koja bi ih odvela na vrh tabele La Lige, u zavisnosti od rezultata u subotnjem derbiju Barselone i Atletiko Madrida .

Već je jasno da će u okršaju sa četvrtim na rang listi La Lige Sevilla nedostajati Lukas Vasckuez i Daniel Carvajal , koji su odsustvovali do kraja sezone. Francuski centralni defanzivac Rafael Varane , koji se još oporavlja od još jedne povrede, gotovo sigurno se neće pojaviti na terenu protiv Seville . Međutim, Real Madrid Real Madrid se nada i očekuje Varane da bude na liniji za meč sa Granada 13. maja.

Ranije ove nedelje, Real Madrid je eliminisan iz polufinala Lige šampiona nakon poraza u revanšu od Čelsija sa 0: 2 u Londonu i zajedničkim rezultatom oba meča eliminisan je 1: 3.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje