sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Recenzija – Steelseries Rival 3 Wireless

Steelseries Rival 3 Wireless, poznatiji kao crni gejmerski miš, pruža fantastične performanse u svojoj klasi, a sve to zahvaljujući TrueMove optičkom senzoru, adaptiranom u saradnji sa Pixart vodećim proizvođačem senzora. Laički rečeno, dobićete precizan senzor za malo para.

Baterija u trajanju od 400 sati, bežična konekcija, kao i fantastični senzor, i više su nego dovoljni za korišćenje ovog miša. U pitanju je prvi gejming miš sa TrueMove Air otpičkim gejming senzorom. Bežična 2.4GHz USB konekcija pruža kašnjenje od svega jedne milisekunde, što je poptuno neprimetno u toku korišćenja, te Vam dozvoljava da do maksimuma iskoristite polling rate od 1000Hz.

Miš je izgrađen od polimera, dok težina može da varira, u zavisnosti od toga da li koristite dve AAA baterije, te on iznosi 106 grama, ili samo jednu, te miš ima 95 grama. Za većinu će ova razlika biti gotovo neprimetna, ali gejmeri će moći da igraju lakšim mišem, ukoliko im to više odgovara. Na Vašem računaru možete da odešavate miš kroz SteelSeries Engine softver, te on može da zapamti do 5 različitih CPI profila.

Dostupan je po ceni od 49.99 dolara, tj. 5000 dinara. Miš je minimalističkog dizajna, sa leve strane ima dva tastera koja mogu da budu programirana u softveru, a kao što je bilo reči u tekstu ranije, ima mogućnost pamćenja programiranih podešavanja, te je moguće koristiti miš sa odgovarajućim podešavanjima, po želji. Ima RGB LED osvetljenje, kao i dodatni taster koji se nalazi u ravni scroll dugmeta. Odlično klizi po svim podlogama, kako onim predviđenim za miš, tako i po stolu bez podloge.

SteelSeries je kompanija koja ume da napravi sjajan gejmerski miš, a i opremu, govoreći u globalu, te je bez sumnje ovo miš koji možete da koristite za gotovo sve računarske poslove, kako na interetu, tako i tokom video igara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje