utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rekord Daria Šarića u senci, Zubac dobar

Iako je Dario Šarić odigrao izuzetnu partiju gde je zabeležio rekord karijere, ostao je u senci Jusufa Nurkića čija ekipa je slavila.

Momak iz Šibenika je sinoć ubacio Portlandu 28 poena za 40 minute igre. Uz poene, falio mu je jedan skok kako bi ostvario dabl-dabl učinak.

Svi novinari se slažu da bi rookie godine morao biti iz Philadelphie 76ers. Bilo to Joel Embiid koji je bio fenomenalan iako je odigrao tek nešto više od trećine utakmica, bilo Dario.

Šarić je pogodio 4 trojke u uvodne tri četvrtine, a imao je odličan procenat ukupnog šuta (11 pogođenih iz 16 pokušaja).

https://youtu.be/EhUwHWd4DEA?t=58s

Nastup Ivice Zubca bio je upitan, a rookie je zaigrao i pružio odličnu partiju. Zubac je za svega 17 minuta imao 14 poena protiv Phoenix Sunsa. Trener Luke Walton pružaće mu sve više šansu jer L.A. Lakersi nemaju nikakve šanse za Plejof.

https://youtu.be/quWH5ZkEhMc


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje